Vijesti

2018 / VVG na sajmu Informativa u Ljubljani

VVG na sajmu Informativa u Ljubljani

31.01.2018

Veleučilište Velika Gorica predstavilo se na 10. sajmu obrazovanja i zanimanja Informativa, održanom prošloga vikenda u Ljubljani.
Ovo je druga godina zaredom da sudjelujemo s našim programima na najvećom sajmu ovakve vrste u susjednoj Sloveniji, na koji dolaze posjetitelji iz mnogih europskih zemalja. Na prošlogodišnjoj Informativi je naš studij očne optike prepoznat kao jedan od najzanimljivijih inozemnih studija za slovenske maturante. Tako je desetak srednjoškolaca iz Slovenije potvrdilo kako će sigurno sljedeće akademske godine upisati naš studij optometrije. Na Informativi su predstavljeni svi slovenski fakulteti i srednje škole, ali i visokoobrazovne ustanove iz regije i ostatka Europe.
Ovom prilikom potvrđen je i nastavak suradnje sa srednjom školom za optičare u Rogaškoj Slatini te je i za ovu godinu najavljen dolazak učenika u posjet Veleučilištu Velika Gorica.

Naše studentice očne optike/optometrije sa stručnim suradnikom Kristijanom Pilijem posjetiteljima sajma mjerili su oštrinu vida i upoznavali ih i s ostalim studijskim programima koje imamo. U tome im je pomagala i naša Erasmus koordinatorica Marina Črnko.

Skip to content