Natjecanja L’Oréal Brandstorm jedno je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već 26 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost. Poziv na ovo natjecanje otvoren je i za sve redovne studente iz Hrvatske, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti do 26. veljače 2018. godine, putem online platforme http:// brandstorm.loreal.com.

L’Oréal Brandstorm svake godine okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i Hrvatske, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili grupe proizvoda u sklopu L’Oréal grupe.
Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje frizerskog salona budućnosti. Osim stjecanja novih znanja, vještina, praktičnog iskustva i pristupa vrijednim on-line materijalima, projekt Brandstorm je ujedno i važan regrutacijski kanal koji studentima otvara vrata naše kompanije.

Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku sudjelovati na svjetskom finalu natjecanja u Parizu, a najbolji studentski timovi će se boriti za tri nagrade – za najbolju promociju branda (BRAND AWARD), za najbolju tehnološku inovaciju (TECH AWARD) i za društvenu odgovornost zamišljenog koncepta (CSR AWARD).
Svaka nagrada podrazumijeva i novčani iznos u vrijednosti od po 10 000 eura.

Više informacija o projektu možete pronaći i na linku: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/landing, kao i dokumentima u prilogu.