Vijesti

2018 / Sudjelujte na natjecanju L’Oréal Brandstorm

Sudjelujte na natjecanju L’Oréal Brandstorm

12.02.2018

Natjecanja L’Oréal Brandstorm jedno je od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već 26 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost. Poziv na ovo natjecanje otvoren je i za sve redovne studente iz Hrvatske, a zainteresirani studenti se mogu prijaviti do 26. veljače 2018. godine, putem online platforme http:// brandstorm.loreal.com.

L’Oréal Brandstorm svake godine okuplja brojne studente iz cijelog svijeta pa tako i Hrvatske, koji organizirani u timove od troje pokušavaju osmisliti kreativno rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili grupe proizvoda u sklopu L’Oréal grupe.
Ovogodišnji zadatak Brandstorma je kreiranje frizerskog salona budućnosti. Osim stjecanja novih znanja, vještina, praktičnog iskustva i pristupa vrijednim on-line materijalima, projekt Brandstorm je ujedno i važan regrutacijski kanal koji studentima otvara vrata naše kompanije.

Pobjednički tim na razini regije (Hrvatska i Srbija) dobit će priliku sudjelovati na svjetskom finalu natjecanja u Parizu, a najbolji studentski timovi će se boriti za tri nagrade – za najbolju promociju branda (BRAND AWARD), za najbolju tehnološku inovaciju (TECH AWARD) i za društvenu odgovornost zamišljenog koncepta (CSR AWARD).
Svaka nagrada podrazumijeva i novčani iznos u vrijednosti od po 10 000 eura.

Više informacija o projektu možete pronaći i na linku: https://brandstorm.loreal.com/en/challenges/landing, kao i dokumentima u prilogu.

Skip to content