Vijesti

2018 / EASA (Europska agencija za sigurnost zračnog prometa) poziva studente na stažiranje

EASA (Europska agencija za sigurnost zračnog prometa) poziva studente na stažiranje

27.06.2018

Europska agencija za sigurnost zračnog prometa (EASA) poziva diplomante i studente zemalja članica na stažiranje u spomenutu agenciju kroz dva ponuđena programa: EASA Graduate Traineeship Programme (GTP) i EASA Study Placement Scheme (SPS).

Polaznici programa EASA GTP i EASA SPS će dobiti priliku za stjecanjem radnog iskustva u izrazito multinacionalnom i intelektualno stimulirajućem okruženju, dok će istovremeno dati doprinos promociji zajedničkih standarda sigurnosti i zaštite okoliša u civilnom zrakoplovstvu u Europi i svijetu.

Poželjni kandidati bi trebali biti relevantni po pitanju aktivnosti EASA-e. To znači da profili kandidati trebaju biti vezani uz zračni promet, aeronautiku i inženjerstvo. Potom pravnici iz područja zrakoplovnog prava, kandidati s područja ljudskih resursa, financija, upravljanja projektima, informacijskih tehnologija, komunikacija, odnosa s javnošću i međunarodnih odnosa.

Detaljne informacije o programima, načinu prijave te odabiru kandidata možete pronaći na mrežnim stranicama Europske agencije za zračni promet.

Popis trenutno upražnjenih Traineeship radnih mjesta i naputcima kako aplicirati možete pronaći na ovom linku.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, a na koja ne možete pronaći odgovore posredstvom mrežnih stranica EASA-e, pošaljite ih na E-mail: traineeship_info@easa.europa.eu

Skip to content