Virtualna šetnja Veleučilištem

Erasmus+ program

Kako otići na studij ili praksu u inozemstvo?

Gospodarski savjet

Na VVG-u predstavljen Copernicus Hackathon

Na Veleučilištu je danas drugoj godini smjera Održavanje računalnih sustava predstavljen Copernicus Hackathon. Riječ je o programu koji je financiran od strane Europske komisije,

Više  »

Jedan dan na RTL-u

Studenti kolegija Obavješćivanje i odnosi s javnošću posjetili su RTL Televiziju i upoznali se s televizijom kao najsnažnijem medijem.
Predavanje o informativnom programu održali su poznati voditelj Tomislav Jelinčić i novinarka Ivana Ivanda.

Više  »

Naše studentice UKU-a na međunarodnoj vježbi u Budimpešti

Naše studentice studija Upravljanje u kriznim uvjetima Valentina Čajkulić, Martina Rebrović Sopek i Dragica Čorko uz pratnju  mr. sc. Tamare Čendo Metzinger,

Više  »

Danas na VVG-u promocija Copernicus Hachathona

Od ovoga tjedna kreće promocija Copernicus Hachathona na fakultetima i u srednjim školama. U utorak, 23.04. 2019. od 13:15 do 14:00 sati očekujemo Vas na Veleučilištu Velika Gorica (Zagrebačka 5),

Više  »

Sretan Uskrs!

Svim studentima i djelatnicima Veleučilišta želimo sretan Uskrs!

Više  »

VVG u studiju Sportske TV

Naše Veleučilište imalo se priliku ponovno predstaviti na Sportskoj TV te istaknuti sudjelovanja studenata i djelatnika na brojnim sportskim i javnozdravstvenim akcijama.

Više  »

Priznanje VVG-u velikogoričkih vatrogasaca

Veleučilište Velika Gorica primilo je Priznanje Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velika Gorica za nesebičan doprinos u radu ovog DVD-a te za poseban doprinos u razvoju vatrogastva i zaštite od požara.

Više  »

Veleučilište Velika Gorica na sajmu Rommedica

Na sajmu Rommedica, održanom u Bukureštu od 11. do 13. travnja, Veleučilište Velika Gorica promoviralo je novi Specijalistički diplomski stručni studij optometrije.

Više  »

VVG-ovci na maksimirskoj utrci

U gradskom parku Maksimir u subotu 6. travnja 2019. održano je peto izdanje utrke Maksimirski Minus Zwei cener, na kojoj su sudjelovali i naši studenti,

Više  »

Povjerenstvo za reakreditaciju dva dana boravilo na VVG-u

Protekla dva dana, 2. i 3. travnja 2019. na Veleučilištu Velika Gorica boravili su članovi Stručnog povjerenstva za postupak reakreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje.

Više  »

Izašao novi Gaudeamus

Izašao je 19. broj našeg Informativnog lista Gaudeamus. U njemu možete pročitati  vijesti  o aktivnostima naših studenata, ali i cijelog Veleučilišta.

Više  »

Sudjelovanje naših studenata na Škoda Auto sveučilišnom međunarodnom tjednu

Petnaest studenata Veleučilišta Velika Gorica sa specijalističkog smjera Upravljanje logičkim sustavima i procesima, kao i stručnog studija Održavanje motornih vozila vratili su se iz Češke nakon završetka studijskog putovanja na 2.

Više  »

Page 1 of 141 - 1 2 3 141