Virtualna šetnja Veleučilištem

Erasmus+ program

Kako otići na studij ili praksu u inozemstvo?

Gospodarski savjet

Konferencija o internacionalizaciji visokih učilišta

Predstavnici Veleučilišta Velika Gorica iz Službe za međunarodnu suradnju i projekte Alen Stranjik, prodekan za međunarodnu suradnju i projekte i Nikola Bakarić,

Više  »

Poziv na promociju studenata

Poštovani nastavnici i nastavnice,
pozivamo Vas na svečane promocije studenata stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Veleučilišta Velika Gorica koje će se održati u subotu 25.

Više  »

Dan mimoza u subotu – dođite po svoj buketić

Veleučilište Velika Gorica, zajedno gradom Velikom Goricom, Hrvatskom ligom protiv raka, Ligom protiv raka Zagrebačke županije i Poliklinikom Zahi već osmu godinu za redom organizira humanitarnu akciju prodaje mimoza povodom dana posvećenoga prevenciji raka vrata maternice.

Više  »

Veleučilište Velika Gorica na sajmu OPTI

Veleučilište Velika Gorica sudjelovalo je na sajmu OPTI u Műnchenu, od 10. do 12. siječnja 2020. godine. OPTI je internacionalni sajam koji se organizira već 12.

Više  »

Popust na kotizaciju – CYSEC2020 konferencija

Poštovani studenti i studentice,
ovim putem vas obavještavamo da se svima koji žele sudjelovati na CYSEC konferenciji, koja će se održati 29.

Više  »

Promocije studenata

Poštovani studenti i studentice,
promocije studenata preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Veleučilišta Velika Gorica održat će se 25. siječnja 2020.

Više  »

Sretni blagdani!

Svim našim studentima, nastavnicima i djelatnicima želimo sretne blagdane i uspješnu 2020.

Više  »

No thumbnail

CONRIS ljetna škola 2020., Barcelona, Katalonija, Španjolska

Poštovane studentice i studenti,
mreža CONRIS, kao i svake godine organizira ljetnu školu, a 2020. godine organizira je partnerska ustanova Universitat Autonoma de Barcelona.

Više  »

Humanitarna akcija naših studenata

Studentski zbor Veleučilišta organizirao je božićnu humanitarnu akciju te je u suradnji s velikogoričkim Crvenim križem podijelio bogate poklon pakete njihovim korisnicima,

Više  »

Osnovnoškolci iz Gvozda posjetili VVG

Učenici OŠ Gvozd posjetili su Veleučilište, obišli naš  mali eko-vrt i upoznali se s našim studijskim programima. Osnovnoškolce i njihove nastavnike ugostile su prodekanica za kvalitetu izv.

Više  »

Optometrijski laboratorij opremljen digitalnim autorefraktokeratometrom i biomikroskopom

U optometrijski laboratorij Veleučilišta Velika Gorica postavljeni su digitalni autorefraktokeratometar i biomikroskop za pregled prednjeg segmenta oka s kamerom. Nabava ove suvremene opreme u vrijednosti od 140.000,00 kn ugovorena je s tvrtkom Retina-ORL centar Zagreb d.o.o.

Više  »

Studenti koji imaju znanje CAD-a ne boje se budućnosti

Dino Pečenjev student je 3. godine studija Održavanje motornih vozila. Njegovo iskustvo stjecanja novih znanja 3D oblikovanja dijelova želi podijeliti drugim zainteresiranim studentima.

Više  »

Page 1 of 151 - 1 2 3 151