Vijesti

2017 / Priznanje VVG-u fakulteta iz Skopja

Priznanje VVG-u fakulteta iz Skopja

24.11.2017

Prodekan za nastavnu djelatnost dr. sc. Ivan Nađ sudjelovao je 21. studenog 2017. na okrugom stolu „Jačanje kapaciteta i resursa Zapadnog Balkana u uvjetima migracijskih kriza“, koji je održan na Filozofskom fakultetu Univerziteta „Sv. Kiril i Metodij“ u Skopju.
UZ Filozofski fakultet, nositelji okruglog stola bili su Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu i Veleučilište Velika Gorica.
Inače, okrugli stol organiziran je s ciljem prezentacije organizacije Međunarodne ljetne škole „Upravljanje u uvjetima migrantskih kriza“ koju Fakultet za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu, u suradnji sa visokoškolskim ustanovama iz Makedonije i Hrvatske, planira realizirati u Skopju i Đevđeliji u lipnju 2018. godine.

U sklopu posjete Makedoniji prodekan Nađ posjetio je i Fakultet za bezbednost u Skopju kako bi sudjelovao na svečanoj akademiji povodom proslave 40-e obljetnice osnivanja Fakulteta. Tom je prigodom Veleučilištu Velika Gorica uručena Povelja sa zahvalnicom za suradnju, koju je u ime dekana dr. sc. Ivana Totha preuzeo prodekan Nađ.

Skip to content