Vijesti

2013 / Natječaj za izbor nastavnika

Natječaj za izbor nastavnika

05.04.2013

NATJEČAJ

za izbor i/ili reizbor u nastavno zvanje višeg predavača ili više i radno mjesto 1 izvršitelj/ica za znanstveno područje prirodne znanosti, polje matematika, nastavni predmeti: Matematika I, Matematika II, Matematika III, Simbolička logika, Diskretna matematika (40 sati tjedno).

Pristupnici/ce moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i uvjete Vijeća veleučilišta i visokih škola.
Uvjeti za izbore u zvanja i radno mjesto te sve potrebne upute nalaze se na internetskoj stranici Veleučilišta Velika Gorica www.vvg.hr.
Prijave s dokumentacijom predaju se preporučenom poštom ili osobno, u roku 8 dana od objave natječaja, na adresu:

Veleučilište Velika Gorica, Zagrebačka cesta 5, 10 410 Velika Gorica

_____________________________

Ostali uvjeti i potrebni dokumenti:

Prijava za Natječaj za izbor u nastavno zvanje treba sadržavati:

  1. Biografske podatke (podaci o datumu i mjestu rođenja, o stečenoj stručnoj spremi odnosno akademskim stupnjevima, bračnom stanju, o djeci, poznavanju stranih jezika, dosadašnjem kretanju u službi, društvenoj djelatnosti i dr.).
  2. Presliku diploma, domovnice i preslike objavljenih radova.
  3. Popis i sažetke objavljenih znanstvenih radova, objavljenih i izvedenih stručnih radova i poslova, objavljenih udžbenika te ostalih aktivnosti koje se vrednuju u postupku izbora, s naznakom do i nakon izbora u prethodno zvanje.
  4. Nastavna djelatnost (dosadašnji izbori u nastavna odnosno znanstveno-nastavna zvanja, podaci o mentorstvu pristupnika pri izradi i obrani dodiplomskih i poslijediplomskih završnih radova te doktorske disertacije, podaci o autorstvu skripata, udžbenika i ostalih nastavnih pomagala i dr.).
  5. Stručna djelatnost, navesti stručne radove (članci, projekti, izvedeni radovi i dr.) i poslove na kojima je pristupnik radio. Posebno naglasiti rukovodeću ulogu pristupnika u stručnim radovima odnosno poslovima.
  6. U prijavi treba posebno navesti i pobliže ocijeniti one stručne radove temeljem kojih pristupnik ispunjava minimalne uvjete za izbor u zvanje.
  7. Znanstvena djelatnost, navesti podatke o magistarskom radu odnosno disertaciji, o objavljenim radovima relevantnima za izbor u zvanje, sudjelovanje na znanstveno-istraživačkim temama, projektima i programima.
  8. U prijavi treba posebno navesti i pobliže ocijeniti one znanstvene radove temeljem kojih pristupnik ispunjava minimalne uvjete za izbor u zvanje.
  9. Zaključak o djelatnosti pristupnika.

U zaključku prijave pristupnik je dužan sažeto navesti radove i ostale relevantne podatke na temelju kojih smatra da ispunjava uvjete Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju i uvjete Vijeća veleučilišta i visokih škola za izbor u nastavno zvanje za koje je raspisan natječaj.

Cjelokupnu prijavu treba predati u pisanom i elektroničkom obliku na CD u Word dokumentu (tekst prijave, životopis, opis stručne, znanstvene i nastavne djelatnosti) ili pdf formatu (preslike diploma, domovnice, preslike radova)

Skip to content