Vijesti

2017 / Nabavite knjige i majice po promotivnim cijenama – dođite na Info dan

Nabavite knjige i majice po promotivnim cijenama – dođite na Info dan

18.10.2017

Na VVG-u danas se održava Info dan za studente. Tako će se studentima, kao i ranijih godina, predstaviti naši odjeli i odsjeci, mentori godine, Savjetovalište za studente Sova, Studentski zbor i Erasmus+ program.
Pozivamo sve studente da nam se od 12.00 pridruže na predavanjima o Erasmus+ programu kao i o informacojama vazanima za IT novosti na Veleučilištu a koje će našim studentima sasvim sigurno dobro doći.
12.00 (dvorana A) – dolazi nam Adnan Hodžić, predstavnik tima koji je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem regionalnom studentskom natjecanju CSC.
12:20 ( dvorana A) – dolaze nam Adam Katona i Filip Alexandris, studenti studija Održavanje zrakoplova koji su se upravo vratili sa stručne prakse na Malti
13:00 ( dvorana A) – koordinatorica ERASMUS+ programa Marina Črnko dat će vam upute kako se prijavit na razmjenu ili stručnu praksu/IT novosti
17:00 (dvorana B) – koordinatorica Marina Črnko će upoznati i izvanredne studente sa ERASMUS+ programom
Tijekom Info dana (od 10 do 18 sati) imat ćemo, kao i svake godine, promotivnu prodaju knjiga (izdanja Veleučilišta Velika Gorica) s popustom od 70% te majica s logom VVG-a (majice s kapuljačom, dugi rukav – 80 kuna, majice, kratki rukav – 20 kuna. Majice i knjige po promotivnim cijenama moći će se kupiti do 25. listopada.
Provjerite u prilogu MENTORI INFO DAN kada za vaš studij i godinu studija mentor održava sastanak.
Vidimo se!

MENTORI_INFO DAN_raspored sastanaka sa studentima i predavanja

Skip to content