Vijesti

2017 / Knjige, majice i ručnici po promotivnim cijenama do 25. listopada

Knjige, majice i ručnici po promotivnim cijenama do 25. listopada

19.10.2017

Na VVG-u jučer je držan Info dan za studente. Bila je to prilika da naši studenti, prije svega, nabave potrebne knjige po promotivnim cijenama. Knjige s popustom od 70 posto mogu se kupiti do 25. listopada 2017.
Uloga Info dana je da studentima predstavi sve odjele i odsjeke Veleučilišta, kao i mentore godine te Savjetovalište za studente Sova, Studentski zbor i Erasmus+ program.
U dvorani A stoga su organizirana predavanja studenata studentima. Adnan Hodžić, student studija Održavanje računalnih sustava i predstavnik tima koji je osvojio drugo mjesto na ovogodišnjem regionalnom studentskom natjecanju CSC govorio je projektu s kojim je naše troje studenata osvojilo vrijednu nagradu u konkurenciji od 1 500 natjecatelja.
Potom su Adam Katona i Filip Alexandris, studenti studija Održavanje zrakoplova prepričali i slikom dočarali svoja Erasmus iskustva koja su stekli na odrađivanju stručne prakse na Malti.
Ostale informacije vezane za Erasmus razmjenu studentima je dala koordinatorica za Erasmus+ program Marina Črnko.
S IT novostima na VVG-u studente je upoznao Mario Grgić iz Odsjeka za informatičku podršku.

Tijekom Info dana studenti su, osim knjiga, po promotivnoj cijeni mogli nabaviti ručnike i majice s logom Veleučilišta, koji će se po promo cijenama moći kupiti također do 25. listopada (majice s kapuljačom, dugi rukav – 80 kuna, veliki ručnici – 100 kuna). VVG je ove godine odlučio studentima ponuditi zdravo voće i voćne sokove i tako pridonijeti zdravoj prehrani i zdravom načinu života.
Hvala našim studentima koji su došli na Info dan kao i djelatnicima VVG-a koji su radili na organizaciji i realizaciji Info dana.


Skip to content