Vijesti

2019 / Cyber sigurnost kritične infrastrukture – CYSEC2020

Cyber sigurnost kritične infrastrukture – CYSEC2020

29.11.2019

Veleučilište Velika Gorica zajedno s tvrtkom RiniGARD organizira konferenciju o Cyber sigurnosti kritične infrastrukture (CYSEC 2020) koja će se održati 29. i 30. travnja 2020. u hotelu Astarea u Dubrovniku.

Cilj konferencije je povećati svijest o prijetnjama cyber sigurnosti, promovirati cyber sigurnost među građanima i organizacijama i osigurati im resurse kako bi se zaštitili online kroz obrazovanje i dijeljenje dobrih praksi.

Cyber sigurnost postaje sve važniji faktor u zaštiti kritične infrastrukture. Nove tehnologije poput 5G mreža, umjetne inteligencije, dronova i ostalih postaju sve dostupnije i kao takve nalaze primjenu u velikom broju industrija, ali i predstavljaju prijetnju toj istoj industriji. Istodobno se pojavljuju nove tehnologije i napredak u IT industriji koji mogu unaprijediti ili potpuno zamijeniti trenutne metode.

U okviru međunarodne konferencije organizirat će se znanstveni i stručni program kroz svečano otvaranje, brojna predavanja vrhunskih stručnjaka i Meet&Greet događanja za uvažene goste iz zemlje i inozemstva. Sve navedeno predstavlja odličnu priliku da se krajnji korisnici nositelji u kritičnoj infrastrukturi, znanstvenici, profesori i studenti, sastanu i razgovaraju o današnjim istraživačkim novostima s tvrtkama koje se tim pitanjima bave svakodnevno u praksi.

Na konferenciji se očekuje oko 200 sudionika iz Hrvatske i svijeta.

Glavne teme CYSEC konferencije možete pogledati na linku: https://cysec-conf.com/hr/home-hr/.

Rok za prijavu sažetaka je do 15. prosinca 2019., a možete prijaviti na platformi Easy Chair: https://easychair.org/cfp/CYSEC2020.

 

Skip to content