photo_2Dr. Anton Azzopardi Giappone s Malte (The Cathedral Group Ltd. – Cathedral Optical) održao je sadašnjim i bivšim studentima Očne optike predavanje na temu Ocular Surface Health and Diseases.

Dr. Azzopardi Giappone s našim je studentima tako podijelio svoja znanja i iskustva iz područja očne optike, optometrije i oftalmologije te naglasio koliko veliku ulogu imaju inženjeri optometrije u njegovoj zemlji i koliko je bitna suradnja osoba iz struke, poput suradnje oftalmologa i optometrista. Nadamo se da će i u Hrvatskoj takva suradnja uskoro zaživjeti.

MALTA1Naime, nakon održane II. optometrijske konferencije srednje i jugoistočne Europe kojom je dr. Azzopardi Giappone oduševljen, Veleučilište Velika Gorica konstantno radi na promociji optometrije te je naša visokoobrazovna ustanova već i sada prepoznata, kako u Europi, tako i u svijetu.

I ovim putem zahvaljujemo dr. Antonu Azzopardi Giapponeu na gostovanju na Veleučilištu Velika Gorica i održanom predavanju. Nadamo se i daljnjoj suradnji i njegovom ponovnom dolasku na naše Veleučilište.