2. međunarodna Java konferencija u Zagrebu, Hrvatska – 15.11.2014.

javantura-signlogo-2-shadow-785x180.png

Javantura v2 – 16 predavanja za samo 16 dana

Konferencija Javantura v2 je 2. međunarodna Java konferencija u Zagrebu koju organiziraju HUJAK i Udruženje za IT HGK, a održat će se u subotu 15.11.2014. u dvoranama HGK u Zagrebu (Nova cesta 7, 2. kat), gdje očekujemo 250 sudionika. Više možete pročitati na Javantura.com, a upravo su objavljena predavanja,predavači i raspored te je otvorena i registracija sudionika uz posebne pogodnosti za članove HUJAK-a i studente, o čemu više možete pročitati niže.

unnamed

Odabrali smo 16 predavanja koja će za 16 dana predstaviti predavači iz Hrvatske, ali i šire. Objavljen je i preliminarni raspored predavanja, a većina predavanja će biti na engleskom jeziku. Popis predavanja (abecedno):

Organizatori zadržavaju pravo promjene predavanja, predavača i rasporeda.

Registracija je otvorena do 14.11., ali ulaznice brzo nestaju

Napominjemo da je upravo otvorena i registracija sudionika uz, nadamo se, vrlo prihvatljive cijene ulaznica. Standardna cijena ulaznica je 150 kn, a ulaznice začlanove HUJAK-a (fizičke osobe ili djelatnike pravnih osoba s plaćenom članarinom za 2014. godinu) su na popustu 66%, odnosno po 50 kn, dok su ulaznice zastudente članove HUJAK-a dobavljive uz popust 100%, odnosno besplatne. Zahvaljujemo ako proširite vijest o Javanturi i među Vašim kolegama. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju, javite se putem stranice kontakt ili najavantura@hujak.hr.

Poziv sponzorima je još uvijek otvoren

Ovim putem želimo uputiti i drugi Call for Sponsors koji predstavlja dodatne mogućnosti za promociju Vaše tvrtke. Kako će Vaš logo i promotivni materijali, osim na lokaciji, biti cijelo vrijeme vidljivi u konferencijskim materijalima, kao i kasnije na fotografijama i video snimkama, ovo je izuzetna prilika da dodatno povećate prepoznatljivost. Za sve detalje pogledajte stranicu poziva sponzorima. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju putem stranice kontakt ili na javantura@hujak.hr. I neka Javantura v2 započne!

unnamed

Hrvatska udruga Java korisnika (HUJAK) hujak.hr info@hujak.hr