Tvrtka Microsoft Hrvatska pokrenula je projekt pod nazivom “Software Startup Academy”.

Cilj projekta je učenicima i studentima, mladim talentiranim ljudima, omogućiti da svoje kreativne i izazovne projekte podignu na noge.

Ovaj projekt naslanja se na nacionalni Microsoftov Imagine Cup, natjecanje studenata u sklopu kojeg razvijaju rješenja koja odgovaraju na neke od najtežih izazova čovječanstva današnjice.

Iz Microsofta ističu: “Želimo vam pomoći znanjem, iskustvom, predavanjima i radionicama, poslovnim i „soft-skills“ treninzima i dati vam vještine koje su sve važnije za uspjeh projekata. Želja nam je okupiti sve zainteresirane studente iz svih krajeva Hrvatske i pomoći kako bi, zaključenjem edukacije, bili spremni uhvatiti se u koštac s izazovima na tržištu rada i omogućili vam da stvorite bolju sadašnjost i budućnost za sebe i generacije iza vas“.

Partneri na projektu: BEST Zagreb, Osijek Software City, Elektrotehnički fakultet Osijek, Sveučilište J.J. Strossmayera u Osijeku, BIOS Pdouzetnički Inkubator, Grad Split, Elektrotehnički Fakultet Split, FESB Split i Sveučilište u Splitu Ured za transfer tehnologije.

Više detalja na sljedećem linku: startup.msacademic.hr

Za Power Point prezentaciju projekta kontaktirajte nas putem emaila.