Nakon prestanka emitiranja emitiranja eHrvatske, praćenje tehnoloških i startup trendova na televiziji svelo se na priloge u emisijima ili pak vijestima, pri čemu se posebno u praćenju hrvatske tehnološke scene istaknuo RTL-ov Antonio Zavada. Čini se da je Zavada napokon došao na svoje s obzirom da je jučer emitirana prva epizoda RTL Hotspota, nove emisije posvećene “svijetu tehnologije” pri čemu je prva epizoda posvećena video igrama, važnošću startupa te dolasku Google Street Viewa u Hrvatsku.

RTL Hotspot će se emitirati jednom mjesečno, subotom u popodnevnim satima kao informativni magazin u trajanju od 30 minuta, čiji je Zavada autor. Prilog o startupima bio je posvećen specifično Geeks on a Plane Zagreb konferenciji u suorganizaciji Farmerona, ZIP-a, CRANE-a i Netokracije, uz izjave 500 Startupsovog Davea McClurea i UX Passionovog Vibora Cipana. Google Street View je pak detaljno objašnjen za gledatelje koji ga nisu prije koristili za druge lokacije svijeta.

RTL Hotspot ćete moći vidjeti jednom mjesečno u subotnjem terminu 16:35, s jutarnjom reprizom dan nakon. Cijelu prvu epizodu možete pogledati na RTL-ovoj web stranici.

Izvor: Netokracija