Savjeti i recepti za svakoga

Veleučilište Velika Gorica je tijekom 2017. godine sudjelovalo u provedbi međunarodnog projekta WE eat responsible u okviru čega je provedeno više različitih aktivnosti kako bi se ukazalo na održivost prehrane i općenito potaknulo svakog pojedinca na razmišljanje kako se odnosimo spram hrane.

Više  »

Osnovan Odbor za provedbu projekta Mi jedemo odgovorno u sklopu Eko škole

U suradnji s udrugom ‘Lijepa naša’ Veleučilište Velika Gorica uključilo se ove akademske godine u veliki međunarodni projekt, sufinanciran od strane Europske unije,

Više  »

Dan otvorenih vrata – podigli smo zelenu zastavu

Veleučilište Velika Gorica od danas ima zelenu zastavu koju je u svibnju dobilo zajedno s certifikatom Međunarodne eko škole.

Više  »

No thumbnail

Podizanje zelene zastave i Dan otvorenih vrata VVG-a

Dragi studenti, dragi nastavnici, kolege i prijatelji VVG-a,
Veleučilište Velika Gorica u sljedeći utorak 14. lipnja 2016. organizira Dan otvorenih vrata koji će trajati od 10 do 18 sati u dvorištu Veleučilišta.

Više  »

Izrastao eko vrt VVG-a

U skladu s nastojanjima da Veleučilište Velika Gorica uđe u zajednicu odabranih eko institucija, uredili smo u petak novu zelenu površinu u dvorištu Veleučilišta.

Više  »

Veleučilište dobilo certifikat eko-škole

Veleučilište Velika Gorica danas je primilo certifikat kojim je steklo status eko-škole.
Na svečanoj podjeli certifikata, održanom u dvorani Gastro Globusa na Zagrebačkom velesajmu,

Više  »

Zelena zastava uskoro i na VVG-u

Svaka odgojno-obrazovna ustanova može postati Eko-škola. Sve što treba učiniti za početak je prijaviti se na mrežnu stranicu programa eko.lijepa-nasa.hr nakon čega slijedi verifikacija od strane nacionalnog koordinatora.

Više  »