Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Dragi studenti, nastavnici i zaposlenici Veleučilišta,
pozivamo Vas da se uključite u humanitarnu akciju „Plastičnim čepovima do skupih lijekova“.

Više  »

Naši studenti na XV. Međunarodnom simpoziju Gospodarenje otpadom Zagreb 2018

U okviru predmeta Geokemija okoliša, Kemija, Kemija zagađivala i Ekologija studenti Veleučilišta sudjelovali su na  XV. Međunarodnom simpoziju Gospodarenje otpadom Zagreb 2018.

Više  »

Prvo obnavljanje statusa Ekoškole

Na svečanoj podjeli certifikata, održanoj u dvorani Gastro Globusa na Zagrebačkom velesajmu 11. svibnja, Veleučilište je obnovilo status Ekoškole te se ponovno pridružilo paleti odgojno-obrazovnih ustanova u Republici Hrvatskoj koje svojom ekološkom osviještenošću zasluženo pripadaju eko zajednici.

Više  »

Projekcija filma “Ovo mijenja sve”

Povodom Dana planeta Zemlje Eko škola Veleučilišta Velika Gorica u sljedeći ponedjeljak 23. travnja 2018. organizira projekciju filma OVO MIJENJA SVE / THIS CHANGES EVERYTHING,

Više  »

No thumbnail

TEHNOLOGIJE OBRADE OTPADA U SVJETLU NOVIH CILJEVA EU

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti organizirala je okrugli stol pod nazivom TEHNOLOGIJE OBRADE OTPADA U SVJETLU NOVIH CILJEVA EU.
Moderatorica je bila izv.

Više  »

VVG u Pragu na završnici projekta We eat responsibly

U Pragu je od 26. do 28.01.2018. održana završna konferencija u okviru projekta We eat responsibly. Veleučilište Velika Gorica sudjelovalo je kao aktivni član godinu dana u procesu provedbe projekta te je izabrano kao jedan od dobrih primjera implementacije ciljeva navedenog projekta.

Više  »

Savjeti i recepti za svakoga

Veleučilište Velika Gorica je tijekom 2017. godine sudjelovalo u provedbi međunarodnog projekta WE eat responsible u okviru čega je provedeno više različitih aktivnosti kako bi se ukazalo na održivost prehrane i općenito potaknulo svakog pojedinca na razmišljanje kako se odnosimo spram hrane.

Više  »

Osnovan Odbor za provedbu projekta Mi jedemo odgovorno u sklopu Eko škole

U suradnji s udrugom ‘Lijepa naša’ Veleučilište Velika Gorica uključilo se ove akademske godine u veliki međunarodni projekt, sufinanciran od strane Europske unije,

Više  »

Dan otvorenih vrata – podigli smo zelenu zastavu

Veleučilište Velika Gorica od danas ima zelenu zastavu koju je u svibnju dobilo zajedno s certifikatom Međunarodne eko škole.

Više  »

No thumbnail

Podizanje zelene zastave i Dan otvorenih vrata VVG-a

Dragi studenti, dragi nastavnici, kolege i prijatelji VVG-a,
Veleučilište Velika Gorica u sljedeći utorak 14. lipnja 2016. organizira Dan otvorenih vrata koji će trajati od 10 do 18 sati u dvorištu Veleučilišta.

Više  »

Stranica 1 od 2 - 1 2