Virtualna šetnja Veleučilištem

Erasmus+ program

Kako otići na studij ili praksu u inozemstvo?

Gospodarski savjet

Na VVG-u održan okrugli stol „Klimatske promjene – izazovi za civilnu zaštitu“

Povodom 1. ožujka – Međunarodnog Dana civilne zaštite i Dana civilne zaštite Republike Hrvatske Područni ured civilne zaštite Zagreb, Ravnateljstva civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova i Veleučilište Velika Gorica organizirali su danas okrugli stol pod nazivom „Klimatske promjene – izazovi za civilnu zaštitu“.

Više  »

Profesor Ivo Josipović posjetio VVG

Bivši predsjednik Republike Hrvatske i profesor na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu Ivo Josipović posjetio je Veleučilište Velika Gorica. Dekan dr.

Više  »

Poziv na sudjelovanje – LEAP Summit

Interesiraju vas nove tehnologije, digitalne teme, društvene inovacije, održivi razvoj i poduzetništvo te inspirativne priče? Ako je vaš odgovor DA, ovim putem vas želimo pozvati na sudjelovanje na internacionalnoj konferenciji „LEAP Summit“ koja će se održati u Zagrebu od 26.

Više  »

Studenti UKU-a obišli Petrokemiju Kutina

Studenti druge godine studija Upravljanje u kriznim uvjetima u pratnji predmetnih nastavnika dr.sc. Zvonka Orehovca i Marine Črnko, univ. spec. crim.

Više  »

No thumbnail

Fotografije s promocije mogu se preuzeti u knjižnici

Fotografije s promocija održanih 25. siječnja 2020. godine dostupne su online na link-u koji su studenti primili na mail adrese. Ukoliko isti mail studenti nisu primili slobodni su se javiti na e-mail doroteja.bacurin@vvg.hr.

Više  »

No thumbnail

Natječaj za STEM stipendije

ICT tvrtka Comping raspisuje novi stipendijski natječaj za studente STEM područja. Traže studente 3. godine preddiplomskog studija i 1.

Više  »

No thumbnail

Odluka o troškovima školarine

Od sljedeće akademske godine 2020./2021. mijenjaju se cijene studijskih programa.
U prilogu možete vidjeti  Odluku o troškovima školarine.
Odluka o troškovima školarine

Više  »

Naši studenti sudjelovali u vježbi kriznog planiranja u zdravstvenom sustavu

Veleučilište Velika Gorica i KBC Sestre milosrdnice mogu se pohvaliti uspješnom suradnjom. Mnogi djelatnici KBC-a upravo su na našem Veleučilištu usavršili svoja znanja i vještine koja svakodnevno koriste u svom radu.

Više  »

Promovirani novi studenti VVG-a

U subotu 25. siječnja 2020. održane su čak tri promocije studenata, koji su svoje studentske obveze izvršili do 30. rujna 2019.

Više  »

Obilježili smo Dan mimoza

Ovogodišnji Dan mimoza potvrdio je još jednom da se Goričani vrlo rado odazivaju humanitarnim akcijama, pa su buketići mimoza rasprodani u vrlo kratkom roku.

Više  »

Veleučilište Velika Gorica na sajmu Informativa

Veleučilište Velika Gorica sudjelovalo je na 12. sajmu obrazovanja i zanimanja Informativa, koji se održao od 24. do 25. siječnja 2020.

Više  »

Konferencija o internacionalizaciji visokih učilišta

Predstavnici Veleučilišta Velika Gorica iz Službe za međunarodnu suradnju i projekte Alen Stranjik, prodekan za međunarodnu suradnju i projekte i Nikola Bakarić,

Više  »

Stranica 1 od 152 - 1 2 3 152