Vijesti

2017 / Zimska škola na Bjelašnici – prijave do 23. siječnja 2017.

Zimska škola na Bjelašnici – prijave do 23. siječnja 2017.

19.01.2017

Potrebe snalaženja i prilagodbe u današnjem vremenu opterećenom različitim krizama koje traže pravovremeno djelovanje kako bi se zaštitili od raznih negativnih utjecaja jedan je od razloga organiziranja Međunarodne zimske škole Korporativna sigurnost i zaštita, zajedničkog projekta Fakulteta za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije i Veleučilišta Velika Gorica. Uz ove partnerske visokoobrazovne ustanove treći nositelj programa Međunarodne zimske škole bit će Rudarsko-geološko-građevinski fakultet u Tuzli.

Obzirom da tema korporativne sigurnosti i zaštite obuhvaća široko područje, od zaštite intelektualnog vlasništva do zaštite na radu i zaštite okoliša, Međunarodna zimska škola Korporativna sigurnost i zaštita omogućit će polaznicima potrebnu razinu iskustva i znanja.

Uz teorijski dio, tu je i veoma bitna praktična nastava kojom će se osigurati stjecanje praktičnih vještina o upravljanju procesima zaštite i sigurnosti, kako u javnom tako i u privatnom sektoru, koje će se obraditi kroz sedam modula.

„Međunarodna zimska škola – Korporativna sigurnost i zaštita“ trajat će od 13. do 18. veljače 2017. godine na planini Bjelašnica.

Prijave se zaprimaju do 23. siječnja 2017. na e-mail:
tamara.cendo-metzinger@vvg.hr

Skip to content