Vijesti

2017 / VVG u mreži CONRIS

VVG u mreži CONRIS

17.07.2017

Na Artesis Plantijn University College Antwerp u Antwerpenu u Belgiji održan je od 6. do 7. srpnja 2017. godišnji sastanak CONRIS mreže. Radi se o mreži visokih učilišta s područja Europe koja izvode studije u području sigurnosti i kriznog menadžmenta. Veleučilište Velika Gorica član je CORNIS-a od studenog 2016., a na sastanku je, kao naša predstavnica, sudjelovala Marina Črnko, pred., struč. spec. ing. admin. chris.

Na sastanku u Antwerpenu razgovaralo se o dosadašnjim rezultatima rada mreže, aktualnim i budućim projektima te mogućnostima suradnje i razmjene studenata i nastavnika u okviru Erasmus mobilnosti. Za VVG su dogovarane mogućnosti razmjene s Avans University of Applied Sciences i Saxion University of Applied Sciences iz Nizozemske, Wszechnica Polska Warszawa iz Poljske i Universitat Autónoma de Barcelona iz Španjolske. U CONRIS mreži sudjeluje i partnersko visoko učilište Laurea-ammattikorkeakoulu Vantaa iz Finske s kojega nam u zimskom semestru u okviru Erasmus razmjene dolaze dva studenta na studij Upravljanje u kriznim uvjetima.

Ove godine sastanak se održao u sklopu CONRIS ljetne škole, a sljedeća CONRIS ljetna škola, na koju će se moći prijaviti i studenti VVG-a, održava se u Portsmouthu, Engleska.

Skip to content