Vijesti

2017 / Srednjoškolci Tehničke škole Ruđer Bošković u posjetu VVG-u

Srednjoškolci Tehničke škole Ruđer Bošković u posjetu VVG-u

31.03.2017

Učenici završnih razreda Tehničke škole Ruđera Boškovića, zajedno sa zamjenikom ravnateljice Škole i svojim profesorom Emilom Šatalićem, posjetili su danas Veleučilište Velika Gorica kako bi se bolje upoznali s programima naših studija, prvenstveno s programom studija očne optike.
Naime, Tehnička škola obrazuje tehničare za očnu optiku, koji nakon mature vrlo često nastavljaju obrazovanje i upisuju studij očne optike na našem Veleučilištu.
Srednjoškolci, uskoro i maturanti, imali su brojna pitanja vezana za upise, nastavu, praktični dio nastave te mogućnosti studiranja uz posao.
Na pitanja su im odgovarali pomoćnik dekana za međunarodnu suradnju i koordinator studija očne optike Alen Stranjik, voditeljica Odsjeka za studentska pitanja i stručni suradnik na studiju očne optike Kristijan Pili. Srednjoškolci su obišli predavaonice u novoj zgradi, kao i laboratorije očne optike koji imaju najsuvremeniju opremu.
Za uspomenu na posjet VVG-u za srednjoškolce iz Zagreba pripremili smo promotivne materijale, uključujući i T-shirt majice s logom optometrije.

Skip to content