Vijesti

2017 / Organizacija servisa motornih vozila

Organizacija servisa motornih vozila

24.03.2017

U nakladi Veleučilišta Velika Gorica ovih je dana iz tiska izašao priručnik Organizacija servisa motornih vozila, autora Svena Čerleka i Nevena Čerleka.

Sažetak:

U priručniku su obrađene teme vezane uz organizaciju poslovanja servisa, potrebno osoblje, brigu o strankama, proces održavanja i popravka vozila, skladištenje potrebnih dijelova i opreme, upravljanje kvalitetom, te standarde koje propisuje proizvođač vozila. Također su obrađene teme vezane uz građevinske objekte, specijalni alat i opremu, te zakonske norme i propise. Pri izradi priručnika korištena je brojna literatura te podaci, upute i standardi raznih proizvođača vozila, kao i zakonske norme i propisi koji su na snazi u Republici Hrvatskoj. U današnjim uvjetima razvoja vozila i sustava koji se koriste za njihovo održavanje potrebno je dobro poznavanje zahtjeva proizvođača vozila, zakonskih propisa, tehničkih karakteristika te organiziranja poslovanja kako bi se uspješno vodilo poslovanje radne organizacije.

Poglavlja priručnika:

Poslovanje servisa
Građevinski objekti servisa
Alat, specijalni alat i oprema servisa
Zakonske norme i propisi

Redovna cijena knjige je 110 kn, dok je studenti mogu nabaviti po povlaštenoj cijeni od 55 kn u knjižnici Veleučilišta Velika Gorica, Zagrebačka 5, Velika Gorica.

Skip to content