Vijesti

2017 / Maksimirski Minus Zwei cener – našem studentu 7. mjesto u ukupnom poretku na 8 km

Maksimirski Minus Zwei cener – našem studentu 7. mjesto u ukupnom poretku na 8 km

03.04.2017

Veleučilište Velika Gorica bilo je jedan od suorganizatora utrke Maksimirski Minus Zwei cener. Uz atletičare brojnih atletskih klubova, ponajviše iz Atletskog kluba Maksimir, glavnog organizatora trke, staze duge dva, odnosno, osam kilometra istrčali su i naši zaposlenici i studenti.

Na utrci Maksimirski Minus Zwei cener boje Veleučilišta branilo je (i obranilo) pedesetak trkača, zaposlenika i studenata, među kojima je bilo i dvoje studenata na Erasmus razmjeni iz Portugala.

Desetak predstavnika Veleučilišta Velika Gorica sudjelovalo je na glavnoj trci dugoj 8 km, dok su ostali hrabro istrčali svoja 2 km.
Od zaposlenika Veleučilišta osam kilometara dugu stazu istrčali su doc. dr. sc. Sanja Kalambura i voditelj Pododsjeka za ugostiteljske i uslužne djelatnosti Ivica Turčić.
U ukupnom poretku najbrži na stazi od 8 km bio je Igor Dostanić, student 2. godine studija održavanja zrakoplova, koji je svoje kilometre svladao za 31 min i 42 sek te zauzeo visoko 7. mjesto. Najbrži predstavnik Veleučilišta na 2 km bio je Tomislav Dianežević, student 1. godine studija održavanja računalnih sustava, koji je svoju rutu pretrčao za 7 min i 59. sek.
No, i svi ostali stigli su upravo na vrijeme.
Osim što su trčali, naši su studenti i nastavnici studija očne optike građanima koji su se okupili na maksimirskoj livadi pored mogile mjerili vidnu oštrinu te i na taj način promovirali VVG i studij očne optike.

Lijepa maksimirska staza kroz prirodu, sunčan dan i puno dobre volje pridonijeli su da nam lica budu sretna. To se sasvim dobro vidi na našim fotografijama.

=”200″ class=”alignleft size-medium wp-image-13060″ />

Skip to content