Vijesti

2017 / Erasmus razmjena u Studentskoj referadi

Erasmus razmjena u Studentskoj referadi

28.07.2017

Azra Kulenović, referentica u Studentskoj službi Fakulteta za kriminalistiku kriminologiju i sigurnosne studije Univerziteta u Sarajevu, koja administrativne poslove vezane za studente obavlja već 22 godine, došla je u sklopu Erasmus+ programa za nenastavno osoblje na Veleučilište Velika Gorica.
U sklopu svog boravka Azra je upoznala sistem rada u našoj Studentskoj referadi. „Nema tu puno različitosti u samom procesu rada. I jedni i drugi želimo pomoći studentima. Objema našim ustanovama to je primarni cilj i nema tu bitnih razlika. Ipak, ono što bih možda izdvojila kao posebnost je vaša otvorenost prema studentima i naravno da uvijek ima stvari koje možemo jedni od drugih naučiti. Smatram da je upravo u tome vrijednost Erasmus programa koji otvara mogućnosti razmjene iskustava te primjenu dobrih praksi u vlastite sustave.
Doista sam zadovoljna posjetom Veleučilištu, djevojke u referadi su iznimno susretljive te su mi pokušale objasniti sve, bez obzira na obujam posla koji obavljaju jer su i kod vas u tijeku upisi. Odlazim s jednim novim lijepim iskustvom i zahvaljujem svima na Veleučilištu Velika Gorica-, rekla je Azra kojoj je ovo prvo Erasmus iskustvo.

Skip to content