Vijesti

2017 / Digitalni svijet i promjene oko nas – predavanje Ilije Brajkovića

Digitalni svijet i promjene oko nas – predavanje Ilije Brajkovića

08.06.2017

-Digitalni svijet i promjene oko nas-, naziv je predavanja koje je 6. lipnja 2017. u organizaciji Savjetovališta za studente Sova održao gost predavač Ilija Brajković.
Obzirom da je predavanje posvećeno digitalnom marketingu, Ilija Brajković gostovao je u sklopu menadžmenta i poduzetništva, predmeta čiji je jedan od ishoda učenja: Oblikovati marketing strategiju poduzetničke ideje. Stoga je ovo predavanje upravo pridonijelo ostvarenju spomenutog ishoda učenja.

Poziv na predavanje je upućen svim studentima Veleučilišta Velika Gorica, s ciljem jačanja osobnih kompetencija studenata i na kraju bolje konkurentnosti na tržištu rada. Na predavanju je sudjelovalo 50-ak studenata, uglavnom s preddiplomskih stručnih studija Održavanje računalnih sustava i Održavanje motornih vozila.

Studenti su bili jako zadovoljni predavanjem i odabirom tematskog područja. Prilažemo komentar studentice druge godine studija ORS-a, Matee Sučec.

“Gospodin Ilija Brajković svoje je predavanje odlično odradio. Načinom prezentacije, jako zanimljivim sadržajem te video prikazima koje je koristio kao odličnu dopunu onome sto je htio reci, uspio je zainteresirati sve studente. Svi smo budno pratili predavanje jer je običnu teoriju prikazao kao stvarne situacije, odnosno na pravim primjerima iz poslovnog svijeta objasnio kako se sva ta teorija primjenjuje kada se dođe na posao.“

Skip to content