Vijesti

2017 / Dan otvorenih vrata VVG-a uz nagradne igre i DJ-a

Dan otvorenih vrata VVG-a uz nagradne igre i DJ-a

02.05.2017

Veleučilište Velika Gorica sutra, 3. svibnja 2017., organizira Dan otvorenih vrata na kojemu želimo naše studijske programe približiti, prije svega, našim budućim studentima, ali i svima ostalima.
Svi naši studenti, djelatnici i posjetitelji imat će priliku vidjeti, ako ne i isprobati, električna i hibridna vozila, dok će naš alumni Tihomir Božić pokazati letjelicu na daljinsko upravljanje.
Svi one koji imaju neke nedoumice oko svojih očiju, moći će toga dana besplatno izmjeriti oštrinu vida.
Za dan otvorenih vrata pripremili smo i nekoliko predavanja. Tako u 11 sati možete poslušati predavanje vezano za start-upove, što će ujedno biti i uvod za predstavljanje naših start up timova koji su svoj VVG predstavljali na nedavno održanom natjecanju u Velikoj Gorici. Drugo je predavanje točno u podne, a tada ćete moći doznati sve što vas zanima na temu savjetovanja.
Na Danu otvorenih vrata predstavit ćemo i Erasmus program a studenti će po promotivnim cijenama moći nabaviti knjige (izdanja VVG-a), kao i majice s logom Veleučilišta.
Nahranit ćemo vas grickalicama, napojiti sokovima, ali dati priliku i da nešto zgodno ponesete kući. Radi se o nagradnim igrama, pa je na vama da dođete i nešto osvojite.
Kako je cijeli dan, od 10 do 18 sati, posvećen sadašnjim i budućim studentima, i naš DJ je iz studentskih redova.
Dođite, nešto naučite, zabavite se i družite. Mi vas čekamo.

Skip to content