Croatian(HR)English (United Kingdom)
Viagra 50mg
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150

vvg_fb_transp_150

cisco_vvg_transparent_150

b_optikaGet the Flash Player to see this player.

vodic
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG
sgs_iso-9001

ERASMUS - Povelja

erasmus_vvg_sm

PrijavaObavijesti
Obavijesti

OCCSEE

LOGO_2_occsee

Platinasti sponzor:

Essilor_plavo_150

Zlatni sponzor:

Alcon_Splendor_150

Institucije

WCoO

eaoo

 

French German Italian Russian Slovenian Hungarian
Naši studenti sudionici vježbe "Prva pomoć spašava život"
Događanja - Predstojeća događanja

potres5Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica sutra će provesti pokaznu vježbu pod motom „Prva pomoć spašava život“.

Vježba će se održati u Parku dr. Franje Tuđmana od 8 do 20 sati, a u njoj će sudjelovati i studenti Veleučilišta Velika Gorica.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 30 Svibanj 2014 08:47
Više...
 
Otvorenje Druge optometrijske konferencije 29. svibnja u Rovinju
Događanja - Predstojeća događanja

OPTO1Druga optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. bit će održana u Rovinju od 29. svibnja do 1. lipnja 2014.

Svečano otvorenje Konferencije bit će 29. svibnja u 18 sati u hotelu Lone u Rovinju. Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Zbog iznimno velikog interesa za II. optometrijsku konferenciju srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. (Optometry Conference of Central and South-Eastern Europe) trajanje konferencije je ove godine produženo na četiri dana. Na konferenciji će sudjelovati preko 400 sudionika iz 20 zemalja Europe i svijeta: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Grčka, Hrvatska, Italija, Kanada, Litva, Makedonija, Malta, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 30 Svibanj 2014 11:12
Više...
 
Sajam Protecta posvećen kriznom upravljanju
Događanja - Novosti

protecta2Svjesni važnost područja kriznog upravljanja u prirodnim i drugim katastrofama u kojima su ugroženi ljudski životi i materijalna dobra, internet portal VG danas, organizirao je prvi sajam vozila i opreme iz područja vatrogastva, civilne zaštite, kriznog upravljanja i prateće industrije. Sajam Protecta 2014. otvoren je u velikogoričkoj novoj sportskoj dvorani.

Uz Grad Veliku Goricu i Turističku zajednicu, pokrovitelj sajma Protecta bilo je i Veleučilište Velika Gorica, koje sedam godina organizira Međunarodnu konferenciju Dani kriznog upravljanja.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Nedjelja, 25 Svibanj 2014 09:33
Više...
 
107 radova prezentirano na konferenciji Dani kriznog upravljanja
Događanja - Novosti

stol2Drugog dana Međunarodne konferencije Dani kriznog upravljanja, znanstveno- stručni radovi prezentirani su kroz nekoliko tematskih sekcija konferencije. Teme konferencije obuhvaćala su znanstvena polja koja obrađuju različite aspekte kriza iz svih područja znanosti, s naglaskom na suvremene politike i sustave kriznog upravljanja.

Zaključci konferencije objavljeni su Grand salonu hotela Aristos.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Nedjelja, 25 Svibanj 2014 08:54
Više...
 
Predsjednik Josipović otvorio konferenciju Dani kriznog upravljanja
Događanja - Novosti

DKU27. Međunarodnu konferenciju Dani kriznog upravljanja sinoć je u hotelu Aristos otvorio predsjednik Republike, Ivo Josipović, koji je naglasio važnost kontinuiranog rada na prevencijama kriznih situacija, te se osvrnuo na teško stanje u istočnom dijelu zemlje koji su poharale strašne poplave.

Uzvanike je pozdravio dekan Veleučilišta Velika Gorica, prof. mr. sc. Ivan Toth, posebno zahvalivši predsjedniku koji je, unatoč brojim obvezama, posebno ovih dana, pronašao vremena i za dolazak na otvorenje ove Međunarodne konferencije, koju organizira Veleučilište Velika Gorica.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 23 Svibanj 2014 08:51
Više...
 
Prikupljamo donacije za stradale od poplava u Slavoniji
Događanja - Novosti

Pozivamo vas da svojim doprinosom pomognete našim ugroženim sugrađanima. I najmanja donacija je dobrodošla.

Prikupljamo:

  • higijenske potrepštine
  • konzerviranu hranu
  • vodu za piće
  • odjeću i pokrivače

Donacije se prikupljaju u novoj zgradi Veleučilišta na

1. katu (kraj lifta), svaki dan od 10 do 19 sati.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Ponedjeljak, 19 Svibanj 2014 12:07
 
Dani kriznog upravljanja posvećeni suvremenim politikama i sustavima kriznog upravljanja
Događanja - Predstojeća događanja

DKU„Dani kriznog upravljanja“ – međunarodna znanstveno-stručna konferencija, koju organizira Veleučilište Velika Gorica, održat će se 22. i 23. svibnja u hotelu Aristos.

Konferenciju će u četvrtak, 22. svibnja u 18 sati, otvoriti predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

Na ovogodišnju, 7. Međunarodnu konferenciju, stiglo je 150 predložaka sažetaka radova od kojih je prihvaćeno 130. Nakon recenzentskog postupka prihvaćeno je 107 radova, koji će, nakon konferencije, biti objavljeni u Zborniku radova. Uz autore iz Hrvatske, svoje su radove poslali i autori iz drugih europskih zemalja: Italije, Belgije, Austrije, Srbije, Crne Gore, Rumunjske, Poljske, Češke, Mađarske, Velike Britanije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Makedonije.

Teme konferencije obuhvaćaju znanstvena polja koja obrađuju različite aspekte kriza iz svih područja znanosti.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 21 Svibanj 2014 16:44
Više...
 
Alen Stranjik na seminaru u Bugarskoj
Događanja - Prošla događanja

ALEN1U Bugarskoj je održan trodnevni seminar o primjerima dobre prakse suradnje između zemalja u regiji jugoistočne Europe u slučaju prirodnih i umjetnih katastrofa.

Na seminaru je sudjelovao pomoćnik dekana za međunarodnu suradnju Alen Stranjik koji je sudionike seminara upoznao s desetogodišnjim radom Veleučilišta Velika Gorica i našim obrazovnim programima, te je kroz prezentaciju kriznog menadžmenta za visoko obrazovanje u Hrvatskoj i suradnju s drugim nadležnim organizacijama dao i prijedloge kako unaprijediti suradnju na međunarodnoj razini.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Subota, 17 Svibanj 2014 18:24
Više...
 
Erasmus iskustva naših studentica Marie i Marcele: Istražile smo svaki kutak Cambridgea
Događanja - Novosti

CURKEMarcela Domnik i Maria Čagalj, koje su na Veleučilištu Velika Gorica stekle stručno zvanje bacc. ing. opt., vratile su se iz Cambridgea u Engleskoj, gdje su provele tri mjeseca preko Erasmus programa razmjene studenata. -Bila je to prilika koja se ne propušta te smo odmah znale da ju moramo prihvatit bez previše razmišljanja-kažu Marcela i Maria, koje su tijekom svoga boravka na Anglia Ruskin Sveučilištu nadogradile svoja znanje i stekle nova iskustva na jednom od najvećih sveučilišta na istoku Engleske koje pohađa više od 30 000 studenata. Jedan od smjerova na Sveučilištu je i Optometrija, koje su pohađale i naše djevojke.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 16 Svibanj 2014 18:30
Više...
 
Ljetna škola u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica

Studij Upravljanje u kriznim uvjetima

Veleučilište Velika Gorica ove godine prvi puta organizira Ljetnu školu u Zadru- Kampus Sveučilišta za studente stručnog studija Upravljanje u kriznim uvjetima.

Ljetna škola trajat će deset (10) dana, od 18. do 28. srpnja 2014. godine.

Cilj Ljetne škole je pružanje mogućnosti studentima i mladim stručnjacima studija Upravljanje u kriznim uvjetima da steknu više znanja o upravljanju u kriznim uvjetima.

Poseban naglasak u Ljetnoj školi bit će na izradi analize rizika prema Pravilniku o metodologiji za izradu analize rizika poslovanja kritičnih infrastruktura. Polaznici Ljetne škole uvježbavat će izrade analiza rizika kroz radionice na temelju norme ISO 31000 koja je koncepcijski ugrađena u procjenu rizika za kritične infrastrukture. Također, polaznici će steći više znanja o elementima sustava civilne zaštite u Republici Hrvatskoj i Europskim zemljama.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 13 Svibanj 2014 09:26
Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 17
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj