Croatian(HR)English (United Kingdom)
Viagra Dose
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150

vvg_fb_transp_150

cisco_vvg_transparent_150

b_optikaGet the Flash Player to see this player.

vodic
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG
sgs_iso-9001

ERASMUS - Povelja

erasmus_vvg_sm

PrijavaObavijesti
Obavijesti

OCCSEE

LOGO_2_occsee

Platinasti sponzor:

Essilor_plavo_150

Zlatni sponzor:

Alcon_Splendor_150

Institucije

WCoO

eaoo

 

French German Italian Russian Slovenian Hungarian
Za studente Očne optike - GRATIS prva godina članstva u HDOO-u
Događanja - Novosti

neka_slika2Hrvatsko društvo optičara i optometrista poklanja svim studentima studija Očna optika besplatnu prvu godinu članstva.

Kako bi studenti ostvarili ovo pravo, sukladno odluci Upravnog odbora HDOO-a, trebaju poslati svoje podatke (ime, prezime, adresa, br. mobitela, e-mail) na neku od dolje navedenih adresa i zamoliti dodjelu članskog broja i GRATIS status za 2014. godinu.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Ponedjeljak, 23 Lipanj 2014 13:58
Više...
 
Studenti ORS-a prvaci humanitarnog turnira!
Događanja - Novosti

TURNIR_1Studenti Veleučilišta Velika Gorica osvojili su zlatni pehar na humanitarnom turniru, održanom na bazenima u Utrinama, na kojemu su se prikupljala sredstva za SOS Dječje selo Lekenik.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 04 Lipanj 2014 21:15
Više...
 
Naši studenti na Tjednu zdravlja u Gorici
Događanja - Novosti

ZDRAVLJE2Na Tržnom centru u Velikoj Gorici traje Tjedan zdravlja, koji treću godinu zaredom organizira velikogorički Dom zdravlja.

Danas su građani mogli besplatno izmjeriti očni tlak i oštrinu vida, koje su, uz pomoć djelatnika Doma zdravlja, provodili studenti Očne optike Veleučilišta Velika Gorica.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 04 Lipanj 2014 20:51
Više...
 
Studenti Očne optike u Lovranu
Događanja - Prošla događanja

LOVRAN1Studenti studija Očna optika boravili su dva dana u studentskom i učeničkom domu u Lovranu gdje su mjerili oštrinu vida . Tijekom svoga boravka napravili su 120 mjerenja vidne oštrine.

AddThis Social Bookmark Button
 
Reguliranje optometrijske djelatnosti- cilj 20-ak zemalja na II. optometrijskoj konferenciji
Događanja - Novosti

rov4378 sudionika iz 20 zemalja okupilo se na II. optometrijskoj konferenciji srednje i jugoistočne Europe održanoj od 29.5. do 1.6. 2014. u Rovinju u prekrasnom hotelu Lone. Druga po redu konferencija u području optometrije potvrdila je veliki interes za ovu novu struku u regiji.

Konferencija je održana u organizaciji Veleučilišta Velika Gorica koje je jedina visokoškolska ustanova u Republici Hrvatskoj koja provodi studij optometrije. Sadržaj konferencije bio je još bogatiji i sadržajniji od prve konferencije OCCSEE 2012. Preko 30 predavača, 14 različitih radionica, 80-tak radova, okrugli stol na temu pravne regulative, obrazovanja i kompetencija u području optometrijske struke napunili su hotel Lone.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 03 Lipanj 2014 09:33
Više...
 
Konferencija optometrije OCCSEE 2014. okupila više od 400 sudionika
Događanja - Novosti

OPTIKA_LONE1U Rovinju, u hotelu Lone, traje Druga optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. Uvodni govor i pozivno predavanje na otvorenju konferencije u četvrtak, 29. svibnja, održala je predsjednica Europskog vijeća očne optike i optometrije dr.Julie-Anne Little.

Zbog iznimno velikog interesa II. optometrijska konferenciau srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. (Optometry Conference of Central and South-Eastern Europe) trajat će do sutra, 1. lipnja.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Subota, 31 Svibanj 2014 15:43
Više...
 
Naši studenti sudionici vježbe "Prva pomoć spašava život"
Događanja - Predstojeća događanja

potres5Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica sutra će provesti pokaznu vježbu pod motom „Prva pomoć spašava život“.

Vježba će se održati u Parku dr. Franje Tuđmana od 8 do 20 sati, a u njoj će sudjelovati i studenti Veleučilišta Velika Gorica.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 30 Svibanj 2014 08:47
Više...
 
Otvorenje Druge optometrijske konferencije 29. svibnja u Rovinju
Događanja - Predstojeća događanja

OPTO1Druga optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. bit će održana u Rovinju od 29. svibnja do 1. lipnja 2014.

Svečano otvorenje Konferencije bit će 29. svibnja u 18 sati u hotelu Lone u Rovinju. Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Zbog iznimno velikog interesa za II. optometrijsku konferenciju srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. (Optometry Conference of Central and South-Eastern Europe) trajanje konferencije je ove godine produženo na četiri dana. Na konferenciji će sudjelovati preko 400 sudionika iz 20 zemalja Europe i svijeta: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Grčka, Hrvatska, Italija, Kanada, Litva, Makedonija, Malta, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 30 Svibanj 2014 11:12
Više...
 
Sajam Protecta posvećen kriznom upravljanju
Događanja - Novosti

protecta2Svjesni važnost područja kriznog upravljanja u prirodnim i drugim katastrofama u kojima su ugroženi ljudski životi i materijalna dobra, internet portal VG danas, organizirao je prvi sajam vozila i opreme iz područja vatrogastva, civilne zaštite, kriznog upravljanja i prateće industrije. Sajam Protecta 2014. otvoren je u velikogoričkoj novoj sportskoj dvorani.

Uz Grad Veliku Goricu i Turističku zajednicu, pokrovitelj sajma Protecta bilo je i Veleučilište Velika Gorica, koje sedam godina organizira Međunarodnu konferenciju Dani kriznog upravljanja.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Nedjelja, 25 Svibanj 2014 09:33
Više...
 
107 radova prezentirano na konferenciji Dani kriznog upravljanja
Događanja - Novosti

stol2Drugog dana Međunarodne konferencije Dani kriznog upravljanja, znanstveno- stručni radovi prezentirani su kroz nekoliko tematskih sekcija konferencije. Teme konferencije obuhvaćala su znanstvena polja koja obrađuju različite aspekte kriza iz svih područja znanosti, s naglaskom na suvremene politike i sustave kriznog upravljanja.

Zaključci konferencije objavljeni su Grand salonu hotela Aristos.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Nedjelja, 25 Svibanj 2014 08:54
Više...
 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Stranica 3 od 18
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj