Croatian(HR)English (United Kingdom)
Buying Viagra In The US
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150

vvg_fb_transp_150

cisco_vvg_transparent_150

b_optikaGet the Flash Player to see this player.

vodic
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG
sgs_iso-9001

ERASMUS - Povelja

erasmus_vvg_sm

LoginObavijesti
Obavijesti

OCCSEE

LOGO_2_occsee

Platinasti sponzor:

Essilor_plavo_150

Zlatni sponzor:

Alcon_Splendor_150

Institucije

WCoO

eaoo

 

French German Italian Russian Slovenian Hungarian
University of Applied Sciences Velika Gorica
Konferencija optometrije OCCSEE 2014. okupila više od 400 sudionika
Events - News
There are no translations available.

OPTIKA_LONE1U Rovinju, u hotelu Lone, traje Druga optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. Uvodni govor i pozivno predavanje na otvorenju konferencije u četvrtak, 29. svibnja, održala je predsjednica Europskog vijeća očne optike i optometrije dr.Julie-Anne Little.

Zbog iznimno velikog interesa II. optometrijska konferenciau srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. (Optometry Conference of Central and South-Eastern Europe) trajat će do sutra, 1. lipnja.

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Saturday, 31 May 2014 15:43
Read more...
 
Naši studenti sudionici vježbe "Prva pomoć spašava život"
Events - Future events
There are no translations available.

potres5Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica sutra će provesti pokaznu vježbu pod motom „Prva pomoć spašava život“.

Vježba će se održati u Parku dr. Franje Tuđmana od 8 do 20 sati, a u njoj će sudjelovati i studenti Veleučilišta Velika Gorica.

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Friday, 30 May 2014 08:47
Read more...
 
Otvorenje Druge optometrijske konferencije 29. svibnja u Rovinju
Events - Future events
There are no translations available.

OPTO1Druga optometrijska konferencija srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. bit će održana u Rovinju od 29. svibnja do 1. lipnja 2014.

Svečano otvorenje Konferencije bit će 29. svibnja u 18 sati u hotelu Lone u Rovinju. Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića.

Zbog iznimno velikog interesa za II. optometrijsku konferenciju srednje i jugoistočne Europe – OCCSEE 2014. (Optometry Conference of Central and South-Eastern Europe) trajanje konferencije je ove godine produženo na četiri dana. Na konferenciji će sudjelovati preko 400 sudionika iz 20 zemalja Europe i svijeta: Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Danska, Grčka, Hrvatska, Italija, Kanada, Litva, Makedonija, Malta, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Srbija, Španjolska, Švicarska, Velika Britanija.

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Friday, 30 May 2014 11:12
Read more...
 
Sajam Protecta posvećen kriznom upravljanju
Events - News
There are no translations available.

protecta2Svjesni važnost područja kriznog upravljanja u prirodnim i drugim katastrofama u kojima su ugroženi ljudski životi i materijalna dobra, internet portal VG danas, organizirao je prvi sajam vozila i opreme iz područja vatrogastva, civilne zaštite, kriznog upravljanja i prateće industrije. Sajam Protecta 2014. otvoren je u velikogoričkoj novoj sportskoj dvorani.

Uz Grad Veliku Goricu i Turističku zajednicu, pokrovitelj sajma Protecta bilo je i Veleučilište Velika Gorica, koje sedam godina organizira Međunarodnu konferenciju Dani kriznog upravljanja.

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Sunday, 25 May 2014 09:33
Read more...
 
107 radova prezentirano na konferenciji Dani kriznog upravljanja
Events - News
There are no translations available.

stol2Drugog dana Međunarodne konferencije Dani kriznog upravljanja, znanstveno- stručni radovi prezentirani su kroz nekoliko tematskih sekcija konferencije. Teme konferencije obuhvaćala su znanstvena polja koja obrađuju različite aspekte kriza iz svih područja znanosti, s naglaskom na suvremene politike i sustave kriznog upravljanja.

Zaključci konferencije objavljeni su Grand salonu hotela Aristos.

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Sunday, 25 May 2014 08:54
Read more...
 
Predsjednik Josipović otvorio konferenciju Dani kriznog upravljanja
Events - News
There are no translations available.

DKU27. Međunarodnu konferenciju Dani kriznog upravljanja sinoć je u hotelu Aristos otvorio predsjednik Republike, Ivo Josipović, koji je naglasio važnost kontinuiranog rada na prevencijama kriznih situacija, te se osvrnuo na teško stanje u istočnom dijelu zemlje koji su poharale strašne poplave.

Uzvanike je pozdravio dekan Veleučilišta Velika Gorica, prof. mr. sc. Ivan Toth, posebno zahvalivši predsjedniku koji je, unatoč brojim obvezama, posebno ovih dana, pronašao vremena i za dolazak na otvorenje ove Međunarodne konferencije, koju organizira Veleučilište Velika Gorica.

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Friday, 23 May 2014 08:51
Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 5 of 29
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj