Croatian(HR)English (United Kingdom)
Viagra Professional 100mg
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG

LoginFrench German Italian Russian Slovenian Hungarian
News


Zahvala ministra Zmajlovića
Notices - News
There are no translations available.

ZMAJ_2Na adresu Veleučilišta ovih je dana stigla zahvala ministra zaštite okoliša i prirode, Mihaela Zmajlovića, upućena pomoćnici dekana Veleučilišta Velika Gorica, prof. dr. sc. Sanji Kalamburi. Zahvala se odnosi na organizaciju niza okruglih stolova na temu učinkovitog gospodarenja otpadom, u organizaciji Sekcije za gospodarenje otpadom pri Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti, čija je predsjednica prof. Kalambura.

AddThis Social Bookmark Button
Read more...
 
„CROMODEX 2014. – EU terenska vježba ovog vikenda u Rakitju
Notices - News
There are no translations available.

POPLAVATerenska vježba za EU module civilne zaštite „CROMODEX 2014.“ održat će se od 21. do 24. ožujka 2014. godine u Rakitju, na području Svete Nedelje.

Scenarij vježbe temelji se na katastrofalnim poplavama koje su pogodile šire područje Zagrebačke županije, posebno područja oko Velike Gorice i Rakitja. Stoga je Republika Hrvatska aktivirala Mehanizam civilne zaštite Europske unije, poslavši zahtjev za pomoć Centru za koordinaciju u izvanrednim situacijama – ERCC u Bruxellesu.

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Friday, 21 March 2014 09:53
Read more...
 
Prof.dr.sc. Sanja Kalambura izabrana za člana izvršnog odbora i pročelnicu sekcije za otpad pri HAZU
Notices - News
There are no translations available.

Na godišnjoj skupštini Znanstvenog vijeća za prirodu, održanoj 31. svibnja 2011. prof. dr.sc. Sanja Kalambura izabrana je za člana izvršnog odbora i pročelnicu sekcije za otpad pri Hrvatskoj akademiji znanosti i umjetnosti (HAZU).

Sekcija za otpad jedan je od šest sekcija koje djeluju unutar Znanstvenog vijeća za zaštitu prirode koje je sastavnica Znanstvenih vijeća.

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti potiče i organizira znanstveni rad i zalaže se za primjenu postignutih rezultata, razvija umjetničku i kulturnu djelatnost i brine o hrvatskoj kulturnoj baštini i njezinoj afirmaciji u svijetu, objavljuje rezultate znanstvenih istraživanja i umjetničkog stvaralaštva te daje prijedloge i mišljenja za unaprjeđivanje znanosti i umjetnosti na područjima koja su od osobite važnosti za Republiku Hrvatsku.

Znanstveni i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti organiziran je u 9 razreda, 18 znanstvenoistraživačkih jedinica, 15 znanstvenih vijeća te 4 muzejsko-galerijske jedinice.

AddThis Social Bookmark Button
 


Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj