Croatian(HR)English (United Kingdom)
Viagra Online
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150

vvg_fb_transp_150

cisco_vvg_transparent_150

b_optika

vodic
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG
sgs_iso-9001

ERASMUS - Povelja

erasmus_vvg_sm

PrijavaObavijesti
Obavijesti

Kalendar

Last month August 2014 Next month
M T W T F S S
week 31 1 2 3
week 32 4 5 6 7 8 9 10
week 33 11 12 13 14 15 16 17
week 34 18 19 20 21 22 23 24
week 35 25 26 27 28 29 30 31

OCCSEE

LOGO_2_occsee

Platinasti sponzor:

Essilor_plavo_150

Zlatni sponzor:

Alcon_Splendor_150

Institucije

WCoO

eaoo

 

French German Italian Russian Slovenian Hungarian
Javne vijesti


Referada zatvorena do 25. kolovoza
Obavijesti - Javne vijesti

Dragi studenti,

Studentska referada neće raditi do 25. kolovoza 2014.

Želimo vam dugo, toplo ljeto!referada

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Četvrtak, 07 Kolovoz 2014 09:17
 
Studenti, ocijenite svoje nastavnike!
Obavijesti - Javne vijesti

ANKETA1Poštovane studentice i studenti,

Ovim putem vas pozivamo da popunite studentske ankete o kvalieteti nastavnika i nastavnih predmeta koji se nalaze u sustavu Gaudeamus!

Sukladno akademskom kalendaru Veleučilišta, ankete su otvorene do 13.7.2014.

Studentske ankete su važan dio provođenja sustava osiguravanja kvalitete. Veleučilište kontinuirano prati kvalitetu nastavnog procesa, resursa i pri čemu posebnu pozornost posvećuje uključivanju svih dionika u unaprjeđivanje sustava kvalitete. U tom procesu veliku ulogu imaju rezultati anketa na temelju kojih se vrše poboljšanja.

Ankete su potpuno anonimne i studenti se mole za objektivno ocjenjivanje!

Rezultati provedenih anketa za zimski semestar mogu se pronaći na tematskoj stranici Kvalitete, pod Ankete – Izvješća.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 04 Srpanj 2014 09:19
 
Optometrija u primarnoj zdravstvenoj zaštiti
Obavijesti - Javne vijesti

Slika_RefractionsEuropska komisija pokrenula je javnu raspravu o primarnoj zdravstvenoj zaštiti s posebnim naglaskom na učinkovito ulaganje u zdravstvo.

Svrha rasprave je stvaranje zajedničkog stajališta o konceptu primarne zdravstvene zaštite, analiziranje postojećih financijskih mehanizama u primarnoj zdravstvenoj zaštiti te pronalazak rješenja kako učinkovito osigurati najbolju zdravstvenu skrb za građane.

Javna rasprava dostupna je svima, a interesne strane mogu do 11. svibnja 2014. dostaviti svoje primjedbe i prijedloge kako bi se mogla formulirati konačna stajališta o ovoj važnoj temi. U sklopu navedenog, očitovat će se i Europsko vijeće očnih optičara i optometrista.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 04 Travanj 2014 12:55
Više...
 
Potpisan sporazum o suradnji VeleučIlišta i Auto Gašparića
Obavijesti - Javne vijesti

gasparic_grupa_logoVeleučilište Velika Gorica i Auto Gašparić potpisali su sporazum o poslovnoj suradnji koji će pridonijeti jačanju i širenju poslova i projekata na području stručnog obrazovanja kadrova za održavanje motornih vozila i logistike, kao i za provođenje stručne prakse te obostranog razvoja i promicanja, Veleučilišta s jedne, i tvrtke Auto Gašparić, s druge strane.

Gasparic_sporazum

Naime, ovim potpisom sporazuma dogovorena je trajna poslovna suradnja kroz niz aktivnosti, od organiziranja Dana otvorenih vrata, održavanja stručne prakse za studente Veleučilišta u Hrvatskoj i u inozemstvu kroz distributivnu mrežu automobilskih brendova koje zastupa ova tvrtka, organizacije stručnih posjeta servisima grupe Auto Gašparić, organizacije zajedničkih stručnih skupova kao i sudjelovanja djelatnika auto kuće u nastavnom procesu Veleučilišta pa do stipendiranje izvrsnih studenata, ali i školovanje djelatnika Auto Gašparića.
Tu su i brojni planovi na provedbi zajedničkih projekata, poput donacija za uređenje laboratorija, provedbe razvojnih i istraživačkih projekta, ali i međusobne promocije obrazovne ustanove i gospodarskog subjekta koji jedno drugom daju potporu i pomoć u zajedničkom cilju obrazovanja stručnih kadrova i njihovog zaposlenja na sve konkurentnijem tržištu.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Ponedjeljak, 20 Siječanj 2014 10:44
Više...
 
Predstavljena brošura „Savjeti o sigurnosti“
Obavijesti - Javne vijesti

P1170644U prostorijama Zagrebačke županije predstavljana je brošura „Savjeti o sigurnosti“, koja objedinjuje osnovne informacije i postupke, pravila i preporuke kojih se treba pridržavati kako bi se umanjile posljedice mogućih kriznih situacija. Brošura je nastala zajedničkom suradnjom Veleučilišta Velika Gorica i Zagrebačke županije, a oko 110 tisuća primjeraka bit će podijeljeno polaznicima osnovnoškolskih i srednjoškolskih obrazovnih ustanova, ali će stići i na kućne adrese na području Zagrebačke županije.

Dekan Veleučilišta Velika Gorica, mr.sc. Ivan Toth, v.pred.,prof., na predstavljanju brošure pohvalio je nastojanja Zagrebačke županije na području senzibiliziranja javnosti na razne opasnosti koje nam svima prijete, kao i potrebu podizanja razine sigurnosti građana.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 10 Siječanj 2014 12:26
Više...
 
Nastavnik VVG dr.sc. Ettore Tamajo uvršten u prestižnu monografiju najznačajnijih znanstvenika
Obavijesti - Javne vijesti

ettoreNastavnik Veleučilišta Velika Gorica Dr. sc. Ettore Tamajo, dipl. ing. koji je i gost predavač na Universita di Padova, Italija, na katedri Galileo Galilei, je kao prvi autor objavio znanstveni članak u vrlo prestižnom časopisu Astronomy & Astrophysics (Impact factor 5.2) pod naslovom 'Asiago eclipsing binaries program IV. SZ Camelopardalis, a beta-Cephei pulsator in a quadruple, eclipsing system', a koji ga je uvrstio u prestižnu monografiju Who´s Who in the World 2014, američkog izdavača najznačajnijih znanstvenika u svijetu za 2014. godinu.

Rad je nastao u suradnji sa prof. dr. sc. Ulisse Munari i njegovim suradnicima Dr. sc. Alessandro Siviero te Dr. sc. Lina Tomasella, gdje naš predavač i znanstvenik vodi grupu istraživača kao PI (principal investigator) pod projektom 'Observational constraints on the evolution of binary stars' na INAF institutu u Asiago, Italija.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 10 Siječanj 2014 12:27
Više...
 
U finskom časopisu The UAS Journal objavljen je članak o VVG-u
Obavijesti - Javne vijesti

U časopisu Journal of Finnish Universities of Applied Sciences objavljen je članak o stručnom usavršavanju djelatnica Veleučilišta, doc.dr.sc. Sanje Kalambure, prof.v.š. i Nives Jovičić, asis. u Helsinkiju, Finska kroz Erasmus program.

Časopis Journal of Finnish Universities of Applied Sciences  fokusira se na obrazovanje, istraživanje i razvoj aktivnosti u području visokog obrazovanja orijentiranog praksi u Finskoj. Misija Journal of Finnish Universities of Applied Sciences  časopisa je izvješćivati o istraživačkim i razvojnim aktivnostima na veleučilištima ako bi se olakšala suradnja, promicale akcije i unaprijedio regionalni razvoj. Objavljeni članak donosi iskustva djelatnica Odsjeka za kvalitetu prilikom posjeta finskoj agenciji za znanost i visoko obrazovanje (Finnish higher education evaluation council – FINHEEC) i finskim visokoškolskim ustanovama, ali i informacije o našem Veleučilištu uz pregled studijskih programa.

Za više detalja pročitajte članak Learning of Institutional Quality Assurance System in Higher Education in Finland.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Četvrtak, 12 Prosinac 2013 10:18
 
Predstavnici Veleučilišta u posjetu Predsjedniku RH
Obavijesti - Javne vijesti

U petak 29.11.2013. Predsjednik RH prof.dr.sc. Ivo Josipović primio je predstavnike Veleučilišta Velika Gorica. Osim o djelovanju Veleučilišta u posljednjih nekoliko godina te izgradnji novih prostora Veleučilišta razgovaralo se i o nadolazećim međunardnim konferencijama Dani kriznog upravljanja 2014. i II. optometrijskoj konferenciji srednje i jugoistočne Europe 2014.

Više na LINKU.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 03 Prosinac 2013 14:09
 
Djelatnice VVG-a na usavršavanju u Finskoj u okviru Erasmus programa
Obavijesti - Javne vijesti

IMG_0266Doc.dr.sc. Sanja Kalambura, prof.v.š. i Nives Jovičić, asis., djelatnice Veleučilišta Velika Gorica, provele su tjedan dana na stručnom usavršavanju u Helsinkiju, Finska u finskoj agenciji za znanost i visoko obrazovanje (Finnish higher education evaluation council – FINHEEC).

Posjet je  financiran od strane Agencije za mobilnost i programe EU odnosno programa ERASMUS, a trajao je od 6. listopada do 13. listopada 2013. godine. Cilj petodnevnog boravka u  FINHEEC-u bio je stjecanje novih znanja u području osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju kao i razmjena iskustava i informacija o metodama u finskom i hrvatskom sustavu osiguravanja kvalitete.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Ponedjeljak, 25 Studeni 2013 23:10
Više...
 
Sporazum o suradnji s Auto Hrvatska Autoservisi d.o.o. - Pogodnosti za nastavnike i studente
Obavijesti - Javne vijesti

Poštovani studenti, poštovani nastavnici,

Veleučilište Velika Gorica potpisalo je Sporazum o poslovnoj suradnji s Auto Hrvatska Autoservisi d.o.o. u kojem se između ostalog reguliraju i povoljniji uvjeti servisiranja vozila za nastavnike i studente VVG-a. U nastavku možete vidjeti detaljnije informacije.

AddThis Social Bookmark Button
Više...
 
Održan neformalni sastanak Erasmus koordinatora u Splitu
Obavijesti - Javne vijesti

Dana 25.10.2013. održan je neformalni sastanak Erasmus koordinatora u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU. Sastanak se održao u Sveučilišnoj knjižnici Split a razgovaralo se o programu Erasmus+, dolaznoj mobilnosti studenata i nastavnika te planiranju natječaja i budžeta tijekom natječajne godine. Na temu dolazne mobilnosti nastavnika i pozivnog osoblja iz gospodarstva prezentaciju je održala Erasmus koordinatorica Veleučilišta Marina Črnko.

Više o sastanku dostupno je ovdje.

AddThis Social Bookmark Button
 
Essilor Optika d.o.o. je Veleučilištu Velika Gorica ustupio na korištenje automatski refraktor
Obavijesti - Javne vijesti
Essilor_foropter
Essilor Optika d.o.o. je Veleučilištu Velika Gorica 03.10.2013 ustupio na privremeno korištenje automatski refraktor APH 500.
 
Automatski refraktor karakterizira širok raspon za jednostavnu i preciznu provjeru propisane dioptrije te za sveobuhvatna optometrijska ispitivanja.
Također  pruža brzinu,jednostavnost i udobnost  za sve vrste ispitivanja  s mogućnošću kontrole i međusobnog povezivanja, potpomognuto traženje astigmatizma i prizmi , bilježenje prethodno programiranih dijelova sekvenci,te za određivanje vida na blizinu svojstva naginjanja i konvergencije koja promovira prirodan položaj tijekom čitanja,integrirano led svjetlo i simulacija dnevnog skeniranja i očitavanje testova zbog provjere završne dioptrije.
Zahvaljujemo Essilor Optici d.o.o. na kontinuiranoj podršci te se nadamo da ćemo nastaviti zajedničku suradnju na zadovoljstvo nas i naših studenata.
AddThis Social Bookmark Button
 
Doc.dr.sc. Sanji Kalamburi nagrada za najbolji rad na međunarodnoj konferenciji SDEWES
Obavijesti - Javne vijesti

Kalambura_logo

Osma međunarodna konferencija Sustainable Development of Energy, Water and Environment Systems – SDEWES održana je od 22. do 27. rujna 2013. god. u Dubrovniku. Konferencija je posvećena poboljšanju i širenju znanja o metodama, politikama i tehnologijama za unapređenje održivog razvoja i zaštite okoliša, a fokus konferencije bio je na sljedećim temama: održivi razvoj kao pokretač inovacija i zapošljavanja; usporedbe i metode mjerenja održivosti; zelena ekonomija i bolje upravljanje; energija i transport; okolišne politike; edukacija u održivom razvoju; procjene utjecaja na okoliš; analize životnog ciklusa proizvoda; recikliranje otpada; klimatske promjene i okoliš itd.

Na konferenciji su sudjelovali autori iz 68 različitih zemalja s preko 600 radova, a u ime Veleučilišta Velika Gorica, sudjelovale su i doc.dr.sc. Sanja Kalambura, prof.v.š., Martina Mihalinčić, pred., Vedrana Čemerin, asis. i Nives Jovičić, asis. sa sveukupno četiri rada:

1.     Sanja Kalambura, Nives Jovičić*, Dejan Kalambura, Ana Špehar: Sustainable Energy Recovery of slaughter houseKalambura_Dubrovnik waste

2. Nives Jovičić, Sanja Kalambura*, Martina Mihalinčić, Vedrana Čemerin, Aleksandra Anić Vučinić: Education in Waste management – WEEE Case Study in Croatia

3.     Sanja Kalambura, Nives Jovičić*, Dejan Kalambura, Andrea Pehar, Sandra Tucak Zorić: The role of green technologies in crises – Croatia case study

4.     Aleksandra Anić Vučinić*, Sandra Tucak Zorić, Mario Šiljeg, Sanja Kalambura: Waste Management in City of Zagreb.

 

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 06 Studeni 2013 13:25
Više...
 
Pismo inozemnog studenta
Obavijesti - Javne vijesti

Na Veleučilištu Velika Gorica omogućeno je studentima sa inozemnih visokih učilišta polaganje ispita. Donosimo vam pismo jednog takvog studenta.

"Najprije pozdrav studentima,

Zovem se Daniel Dogan i upravo završavam za prvostupnika tehnologije (Informatički sustavi) na Swinburne University (http://www.swinburne.edu.au/), koji se nalazi u Melborneu, Victori-a, Australia.

Iako se moj fakultet nalazi u Melbourne-u, ja završavam svoj studij ovdje u Hrvatskoj. Svi moji ispiti su OnLine i održavaju se na Veleučilistu Velika Gorica blizu Zagreba. To se ostvaruje preko Otvorenog Veleučilišta iz Australije (http://www.open.edu.au/) koji trenutno nudi puno različitih diploma sa vodećih fakulteta u Australiji. Otvoreno Veleučilište radi kao posrednik između mene i moga fakulteta i organizira ispite, odobrava mjesto i financije, dok moj fakultet provodi izobrazbu. Predavanja i materijal za učenje i seminari su kompletno online i omogućuju mi učenje ovdje u Hrvatskoj. Kada se ispit približava, za 3 ili 4 tjedna, Otvoreno Veleučilište organizira profesora mentora koji će me nadgledati i mjesto održavanja ispita. Ja sam za svog mentora izabrao profesora dr.sc. Dinka MIkulića, s kojim Otvoreno Veleučilište ima dogovor. Ispitni dokumenti se šalju DHL profesoru na Veleučilište Velika Gorica. Nakon završetka ispita, ispitni dokumenti se vraćaju DHL-om u Australiju, kako bi bio ispravljen i ocijenjen.

Ja sam za takav način studiranja čuo preko televizijskog oglašavanja u Australiji, i nakon toga sam odlučio to malo istražiti. Odlučio sam da je to baš nešto što bi mene zanimalo. Radio sam puno sati na poslu i tako uštedio ponešto novaca za studiranje u Evropi. Nakon toga sam odlučio doći u Hrvatsku kako bih završio studij i kako bih upoznao drugu kulturu. Trenutno sam 6 mjeseci u Hrvatskoj i planiram ostati još barem 11 mjeseci kako bih završio studiranje ovdje.

Ako imate bilo kakva druga pitanja, molim vas, ne ustručavajte se pitati me ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript )

Dragi Pozdrav svima studentima i profesorima na Veleučilištu Velika Gorica

Daniel Dogan"

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 01 Listopad 2013 14:28
 
Veleučilište Velika Gorica na Forumu struke 2013.
Obavijesti - Javne vijesti

Forum_struke_webOd 17.-19. svibnja 2013. u velikoj dvorani Pauk i kinu Forum Studentskog naselja „Stjepan Radić“ održava se trodnevna manifestacija Forum struke 2013. u organizaciji Vijeća veleučilišta i visokih škola republike Hrvatske. Forum struke 2013. otvorila je zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba gđa. Jelena Pavičić Vukičević, a prisutnima su se obratili i pomoćnica ministra znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr.sc. Ružica Beljo Lučić, ravnateljica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje gđa. Ankica Paun Jarallah te predsjednik Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola

Kroz tri dana posjetitelji će moći upoznati veleučilišta i visoke škole u RH kroz smotru istih, moći će upoznati razne poduzetnike i njihove organizacije kroz veliki sajam poslova, karijera i praksi, skupiti nova znanja kroz razne edukacije i treninge te sudjelovati u humanitarnoj akciji kojoj je cilj skupiti i dodijeliti stipendije budućim studenticama i studentima koji žele studirati, ali radi teških životnih okolnosti nisu u mogućnosti.

Jedan od glavnih ciljeva ovog projekta je upoznavanje javnosti s jačinom, važnošću i kvalitetom stručnog obrazovanja u Hrvatskoj, povezivanje obrazovanja s gospodarstvom te stvaranje akademske zajednice radi cjelokupnog boljitka Republike Hrvatske.

Projekt podržavaju sljedeći pokrovitelji: Grad Zagreb, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Agencija za mobilnost i programe EU, Posao.hr,  HRcentar te Studentski centar Zagreb.

Više informacija potražite na stranicama Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola RH.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 17 Svibanj 2013 15:20
 
Imenovan predstavnik JI Europe u izvršni odbor Europskog vijeća očnih optičara i optometrista
Obavijesti - Javne vijesti
Alen_StranjikU Malagi, Španjolska je od 18. – 21. travnja 2013. održana konferencija Europske akademije očnih optičara i optometrista u sklopu koje je održan i sastanak Izvršnog odbora Europskog vijeća očne optike i optometrije (ECOO). Na sastanak je pozvan i predstavnik Veleučilišta Alen Stranjik, mag.ing.aeronaut. te je predložen za pridruženog člana Izvršnog odbora ECOO-a.
ECOO je europska udruga koja zastupa interese optičara i optometrista iz 27 zemalja. Njezin cilj je promicanje zdravlja vidnog sustava javnosti na globalnoj razini i usklađivanje obrazovnih standarda i njihova primjena u optometrijskoj i optičarskoj praksi u cijeloj Europi. Tijekom sastanka je pojašnjeno kako je pridruženo članstvo Izvršnom odboru ECOO-a važno za osiguravanje dobre regionalne zastupljenosti i pokretanje konkretnih aktivnosti u ovoj regiji.

Alen Stranjik, mag.ing.aeronaut. pročelnik je za marketing, kadrovske i opće poslove, koordinator očne optike te nedavno imenovan za pomoćnika dekana za međunarodne odnose na Veleučilištu Velika Gorica.

Ovom imenovanju je pridonijela i po prvi puta organizirana OCCSEE 2012. konferencija u Opatiji gdje se okupilo 424 sudionika iz 19 zemalja u području očne optike, optometrije i oftalmologije. Imenovanje je također veliko priznanje Veleučilištu Velika Gorica na aktivnostima u području optometrije, a čiji je studij prepoznat u cijeloj Europi.

Sljedeći sastanak Izvršnog odbora ECOO-a održat će se u Bruxellesu, 5. srpnja 2013. na kojem će se razviti novi projektni zadatak i točan vremenski okvir te konkretna uloga i aktivnosti za regiju jugoistočne Europe.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 03 Svibanj 2013 17:36
 
DUZS donio plan prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za 2013.god.
Obavijesti - Javne vijesti

Na web stranicama Državne uprave za zaštitu i spašavanje objavljen je Plan prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje u 2013. god.

Za prijem na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa mogu se prijaviti završeni studenti specijalističkog stručnog studija Krizni menadžment i završeni studenti stručnog studij Upravljanje u kriznim uvjetima prema uvjetima objavljenom u dokumentu Plan prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u DUZS.

Prijam osoba na stručno osposobjavanje bez zasnivanja radnog odnosa provodit će se u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, sukladno odredbama Uredbe o uvjetima i načinu izbora osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u državnim tijelima.

Planprijmanastrunoosposobljavanjebezzasnivanjaradnogodnosa.pdf

AddThis Social Bookmark Button
 
Potpisan još jedan bilateralni ugovor za Erasmus program - Cambridge, UK
Obavijesti - Javne vijesti

EU_flag_LLP_CR-01_smanjeno
University_Eye_Clinic_600x400Veleučilište Velika Gorica potpisalo je još jedan bilateralni ugovor s inozemnom visokoškolskom ustanovom. Radi se o suradnji s Anglia Ruskin University iz Cambridgea, UK na području optometrije. Anglia Ruskin University jedno je od najprepoznatljivijeg sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu po obrazovanju studenata u području optometrije i jedno od rijetkih sveučilišta koje u sklopu svog obrazovnog procesa ima sveučilšnu kliniku. 

Rezultat je to nedavnog pripremnog posjeta navedenom sveučilištu financiranog od strane programa pod nazivom ERASMUS pripremni posjeti odobrenog od strane Agencije za mobilnost i programe EU. Ovaj ugovor je vrlo važan za optometrijsku struku na Veleučilištu Velika Gorica jer će omogućiti transfer znanja i pozitivnih iskustva obje strane potpisnice ovog ugovora. S obzirom na planove Veleučilišta usmjerene na otvaranje veleučilišne klinike, pomoć kolega s ovog prestižnog sveučilišta biti će od velikog značaja.

Optometry_ARUSuradnja je planirana za sada na mobilnost nastavnog osoblja, a u kasnijoj fazi i na mobilnost studenata. Planirani su i mnogobrojni zajednički projekti kao što su intenzivni tečajevi, harmonizacija procesa obrazovanja u optometriji i sl. 

Veleučilište je do sada potpisalo 9 bilateralnih ugovora s inozemnim viskoškolskim ustanovama na kojima je omogućena razmjena studentata u sklopu ERASMUS programa. Ovakvom inicijativom omogućeno je studentima odlazak u inozemstvo na studijski boravak koji je većim dijelom financiran u sklopu visokoškolskog Lifelong Learning programa (ERASMUS).

U kasnijoj fazi suradnje planira se proširenje ovog ugovora i na ostale studijske programe koje provode obje strane.

 

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 26 Ožujak 2013 18:10
 
VVG na 36. tradicionalnom susretu očnih optičara Slovenije
Obavijesti - Javne vijesti

Od 15. do 17. ožujka 2013.održan je 36. Tradicionalni susret očnih optičara Slovenije, OPTIKA 2013. u Portorožu. Na konferenciji su održana brojna stručna predavanja za optometriste i očne optičare, a usporedno sa konferencijom odvijala se i optička izložba.

Uz brojne druge izlagače Veleučilište je predstavilo i studij Očne optike kao jedan od centara optometrije u ovom dijelu Europe.
Konferenciji je prisustvovalo i 50 studenata Očne optike sa Veleučilišta Velika Gorica.

Portoroz

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 19 Ožujak 2013 14:53
 
Priznanje VVG-u za posebne zasluge u razvoju sustava zaštite i spašavanja u 2012. godini
Obavijesti - Javne vijesti

bjelovar3Dana 01. ožujka 2013. u Bjelovaru u organizaciji Državne uprave za zaštitu i spašavanje održano je svečano obilježavanje Dana civilne zaštite u Republici Hrvatskoj.

Tom prigodom održana je svečana sjednica na kojoj su pripadnicima sustava zaštite i spašavanja dodijeljene "Godišnje nagrade i priznanja za posebne zasluge u razvoju sustava."

Toth_plaketa

 Sjednici su nazočili ministar unutarnjih poslova RH Ranko ostojić, izaslanik načelnika GS OSRH komodor Tihomir Herceg, pomoćnica ministra unutarnjih poslova Ines Krajčak, pomoćnik ministra za inspekcijske poslove u Ministrarstvu zaštite okoliša i prirode Goran Heffer, župan Bjelovarsko-bilogorske županije Miroslav Čačija i brojni ugledni gosti i uzvanici.

 

Priznanje Veleučilištu Velika Gorica za posebne zasluge u razvoju sustava zaštite i spašavanja u 2012. godini primio je dekan Veleučilišta prof.mr.sc. Ivan Toth.

Više informacija i galerija fotografija dostupni su na LINKU.

 

cz_priznanje

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 05 Ožujak 2013 09:48
 
Više članaka...
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj