Croatian(HR)English (United Kingdom)
Viagra 25mg
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG

PrijavaFrench German Italian Russian Slovenian Hungarian
Javne obavijesti
Odluka o omogućavanju upisa izvan kvote studentima s poplavljenih područja u 2014/2015. a.g.
Obavijesti - Javne obavijesti

Sukladno zamolbi Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za omogućavanjem upisa izvan kvote studentima s poplavljenih područja, Veleučilište Velika Gorica omogućit će kandidatima s mjestom prebivališta u područjima pogođenim poplavom upis u akademsku 2014/2015. izvan upisnih kvota u kasnijim upisnim rokovima uz pisanu zamolbu kandidata.

AddThis Social Bookmark Button
 
Nova TV traži web developere
Obavijesti - Javne obavijesti

NovaTV_logoNova TV traži web programera za održavanje i nadogradnju postojećih web portala i servisa Nova TV grupe (Oyo.hr, Dnevnik.hr, Zadovoljna.hr,...).

Više o tome u ovom prilogu: WEB_DEVELOPER_PROGRAMER_7_2014.pdf

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 09 Srpanj 2014 10:55
 
Studenti, popunite anketu za istraživanja Eurostudent!
Obavijesti - Javne obavijesti

eurostudent.hr-anketa1

Istraživanje EUROSTUDENT provodi se, s ciljem analize socijalnog i ekonomskoga statusa studenata.

Što je EUROSTUDENT pročitajte ovdje.

Pozivamo sve studnete da se odazovu ovom istraživanju i popune anketu na stranici http://www.eurostudent.hr/.

Za pristup anketi možete koristiti

  • svoj JMBAG, ili
  • svoj AAI@edu identitet, na isti način kao i za Gaudeamus ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ) i svojom lozinkom za Pretinac.
AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 01 Srpanj 2014 09:39
 
Natječaj za upis na specijalistički studij Krizni menadžment u trajanju od 1 godine
Obavijesti - Javne obavijesti

Natječaj

za upis na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment u trajanju od 1 godine (dodatnih 60 ECTS bodova na prethodno ostvarenih 240 ECTS bodova) za stjecanje zvanja stručnog specijalista kriznog menadžmenta u akademskoj godini 2014./2015.

1. Pregled slobodnih mjesta: 50 redovnih i 50 izvanrednih studenata

2. Uvjeti upisa na specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment

Na dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment u trajanju od jedne godine mogu se upisati stručni specijalisti inženjeri kriznog menadžmenta koji su završili jednogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment na Veleučilištu Velika Gorica i ostvarili ukupno 240 ECTS bodova kroz preddiplomski stručni studij i specijalistički diplomski stručni studij. Upisom na ovaj studij studenti su obvezni upisati nove predmete s najmanje 60 ECTS bodova kroz dva semestra i Diplomski rad.

Studentima koji su završili jednogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Krizni menadžment na Veleučilištu Velika Gorica priznaje se ostvarenih 60 ECTS bodova, odnosno, svi položeni predmeti s dobivenim ocjenama i ECTS bodovima iz jednogodišnjeg specijalističkog diplomskog stručnog studija Krizni menadžment.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Ponedjeljak, 02 Lipanj 2014 12:37
Više...
 
NATJEČAJ za upis na specijalističke diplomske studije
Obavijesti - Javne obavijesti

Upisi_plakat2_spec_400Raspisan je natječaj za upis na prvu godinu specijalističkih diplomskih studija za 2014/2015. akademsku godinu za studije:

INFORMACIJSKI SUSTAVI

KRIZNI MENADŽMENT

UPRAVLJANJE LOGISTIČKIM SUSTAVIMA I PROCESIMA

Svi studiji traju 2 godine (4 semestra), završetkom se stječe 120 ECTS bodova, što s bodovim preddiplomskog studija iznosi 300 ECTS.

Više informacija:

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 15 Srpanj 2014 09:39
 
Upisi u prvi semestar preddiplomskih stručnih studija u a.g. 2014/2015.
Obavijesti - Javne obavijesti

Upisi_plakat_strucniDonesena je Odluka o uvjetima upisa, razredbenom postupku i upisnim kvotama za upis studenata u prvi semestar preddiplomskih stručnih studija akademske 2014./2015. godine. Razredbeni postupak je isti za sve studije i provodi se izravno putem Veleučilišta i preko Središnjeg prijavnog ureda.

Prijave za upis na preddiplomske stručne studije Veleučilišta na prvom razredbenom postupku zaprimaju se od 13.5.2014. do 28.6.2014. godine. Objava rezultata je 1.7. 2014., a upis traje od 4.7. 2014. do 16.7.2014.

Drugi razredbeni postupak koji se provodi izravno preko Veleučilišta započinje sa zaprimanjem prijava od 18.7.2014. do 24.7.2014. Objava rang liste je 25.7.2014, a upis traje od 29.7.2014. do 1.8.2014.

Razredbeni postupak izravno preko Središnjeg prijavnog ureda i upis na Veleučilište Velika Gorica odvija se sukladno rokovima u Kalendaru Državne mature i ispita državne mature. Objava konačnih rang listi od strane SPU-a je 17.7.2014., a upis na Veleučilište traje od 18.7.2014. do 24.7.2014. godine.

Razredbeni postupak u rujanskom ciklusu započinje sa zaprimanjem prijava od 2.9. 2014. do 18.9.2014., objava rezultata je 19.9.2014., a upis traje od 23.9.2014. do 27.9.2014.

Više informacija o razredbenom postupku, kvotama i uvjetima upisa možete pročitati u Odluci o uvjetima upisa, razredbenom postupku i upisnim kvotama za upis studenata u prvi semestar preddiplomskih stručnih studija akademske 2014./2015. godine ili zatražiti na broju telefona 01/6222-501 te putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 16 Travanj 2014 11:36
 
Oglas za posao - za ORS baccalaureuse i studente
Obavijesti - Javne obavijesti

Tvrtka Perpetuum Mobile d.o.o. raspisuje natječaj za zapošljavanje linux administratora.

Perpetuum Mobile d.o.o. je tvrtka za izgradnju i održavanje poslovnih informacijskih sustava, rješenja za timsku suradnju, upravljanje procesima, izgradnju portala, upravljanja IT resursima, integriranih rješenja za upravljanje dokumentacijom, osnovnu i naprednu informatičku infrastrukturu.

Naš tim za infrastrukturna rješenja traži stručnjaka za administraciju Linux/UNIX sustava za stalni radni odnos. Osoba će sudjelovati na projektima izrade rješenja, implementacije, integracije i održavanje sustava baziranih na Linux/UNIX operativnom sustavu.

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Četvrtak, 06 Veljača 2014 13:07
Više...
 
Fotografije s promocija čekaju u Knjižnici
Obavijesti - Javne obavijesti

VVG_2013-10337__w

Stigle su fotografije s promocija, održanih 18. siječnja u dvorani Gorica Pučkog otvorenog učilišta. CD sa fotografijama može se podignuti u Knjižnici Veleučilišta. Još jednom čestitke svima!

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Četvrtak, 06 Veljača 2014 11:46
 
Upis na dvogodišnji specijalistički studij Informacijski sustavi
Obavijesti - Javne obavijesti

Dragi naši specijalisti inženjeri informacijske tehnologije.

Uskoro će biti raspisan natječaj za upis na dvogodišnji specijalistički diplomski stručni studij Informacijski sustavi (120 ECTS bodova), samo za studente koji su završili jednogodišnji specijalistički studij Informacijski sustavi na ovom Veleučilištu.

Predprijave su u tijeku.

Redovni upis studenata, koji su u preddiplomskom studiju ostvarili 180 ECTS bodova, na dvogodišnji stručni specijalistički studij Informacijski sustavi bit će u ljetnim i jesenskim upisnim rokovima za a.g. 2014/2015, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti preko medija i mrežnih stranica Veleučilišta.

Početak nastave za studente koji su završili jednogodišnji spec. studij IS počinje ljetnim semestrom akademske 2013/2014.g. (ožujak 2014. g.), a završetak studija se planira unutar jedne godine. Studentima koji su završili jednogodišnji specijalistički studij Informacijski sustavi i upišu nastavak studija na dvogodišnjem studiju IS bit će im priznati svi položeni predmeti i preneseni svi stečeni ECTS bodovi s jednogodišnjeg studija, osim predmeta Diplomski rad (preneseni ECTS bodovi neće se obračunavati u školarini dvogodišnjeg studija IS), te će u jednoj godini (u dva semestra) trebati upisati slijedeće:

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Utorak, 14 Siječanj 2014 17:56
Više...
 
Stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja
Obavijesti - Javne obavijesti

Objavljen natječaj Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata za akademsku godinu 2013/2014

Upravni odbor Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, raspisuje natječaj za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i djeci HRVI iz Domovinskog rata, dragovoljcima i djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata za školsku, odnosno akademsku godinu 2013/2014.

Više o natječaju....

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 08 Siječanj 2014 14:19
 
Priznavanje prethodnog učenja - upitnik AZVO
Obavijesti - Javne obavijesti

Poštovani nastavnici, studenti, zaposlenici i svi ostali.

u tijeku je provedba projekta „Competitive Croatian Higher Education for better Employment / Konkurentno hrvatsko visoko obrazovanje za bolju zapošljivost“, koji Agencija za znanost i visoko obrazovanje, zajedno s partnerima, provodi unutar IPA programa dodjele bespovratnih sredstava – „Daljnji razvoj i provedba Hrvatskog kvalifikacijskog okvira“.
U okviru tog projekta pripremamo podlogu za uvođenje sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina u visoko obrazovanje u Republici Hrvatskoj. Kako bismo predmetni sustav u što većoj mjeri prilagodili i Vašim očekivanjima, provodimo anketu među ključnim dionicima i potencijalnim korisnicima budućeg sustava. Molimo Vas stoga da nam svojim odgovorima na pitanja te dodatnim preporukama pomognete u stvaranju kvalitetnog i pouzdanog sustava priznavanja neformalno i informalno stečenih znanja i vještina.

Hvala Vam na uloženom vremenu i doprinosu razvoju visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

Agencija za znanost i visoko obrazovanje

Anketa: http://www.azvo.hr/index.php/hr/rpl

AddThis Social Bookmark Button
 
Fotografije s promocija 28.rujna 2013.
Obavijesti - Javne obavijesti

CD s fotografijama promocija održanih 28.9.2013. godine, promovirani prvostupnici i specijalisti stručnih studija Veleučilišta Velika Gorica, mogu preuzeti u Knjižnici u okviru radnog vremena.

AddThis Social Bookmark Button
 
Rang lista prijavljenih kandidata za upis na specijalistički studij ULSP
Obavijesti - Javne obavijesti
Rang lista prijavljenih kandidata za upis u 1. semestar specijalističkog diplomskog studija Upravljanje logističkim sustavima i procesima.
AddThis Social Bookmark Button
 
Cisco akademija na VVG - prijave u tijeku
Obavijesti - Javne obavijesti

vvg_cisco_akademija

Upisi su u tijeku za CCNA Exploration program na Cisco akademiji.

CCNA tečajevi će početi tokom listopada 2013. godine.
Cijena tečaja za VVG studente iznosi 4400 kn (moguće u 4 rate).

Više, na mrežnim stranicama VVG Cisco akademije: http://www.vvg.hr/cisco

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Srijeda, 18 Rujan 2013 14:29
 
<< Početak < « 1 2 3 » > Kraj >>

Stranica 1 od 3
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj