Croatian(HR)English (United Kingdom)
Viagra In Canada Pfizer
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG

PrijavaFrench German Italian Russian Slovenian Hungarian
Dodjela donacije u obliku računala od strane Veleučilišta Velika Gorica Udruzi osoba s invaliditetom
Događanja - Prošla događanja

P1040929_640x480Udruga osoba s invaliditetom »Suncokret« primila je u ponedjeljak pet osobnih računala kao donaciju Veleučilišta Velika Gorica. Riječ je o računalima koja su do sad koristili polaznici Veleučilišta, no, s obzirom da je za nastavni proces nužno da studenti rade s opremom koja prati novitete na tržištu, što znači da računala moraju biti u skladu s najsuvremenijim karakteristikama kako bi studenti bili u stanju rješavati sve problemske zadatke postavljene pred njih kada završe studij, došlo je vrijeme da Veleučilište Velika Gorica može darovati računala štićenicima »Suncokreta«.
»Smatram da su računala na pravom mjestu jer se ovako otvaraju dodatne mogućnosti u radu s mladima i djecom, članovima ove goričke udruge«, kazao je dekan Veleučilišta Ivan Toth.
»Informatička pismenost danas je važan segment znanja i napretka«, nadovezao se gradonačelnik Dražen Barišić, dodajući da će računala pridonijeti još boljoj socijalizaciji i uključivanju u društvo osoba s posebnim potrebama.
»Novih pet računala otvaraju mogućnost razvijanja novih načina učenja i stjecanja novih znanja članovima Udruge kako bi im se olakšao život. Treba sada raditi na tome da se ova računala ne gase, odnosno, da se na njima što više radi«, naglasio je Barišić. Računala su u prostorije Udruge instalirana, a korisnici će ih već ovih dana moći isprobati. »Jedva čekamo naše zajedničko druženje u srijedu pa da djeca sjednu za kompjutore i da se s njima upoznaju«, nije krio svoju sreću predsjednik Udruge Ivica Lukačević. Goričko Veleučilište »Suncokretima« će osigurati i tim stručnjaka koji će ih podučavati radu na računalu.

undefined: undefined »altaltaltalt
AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Petak, 01 Srpanj 2011 21:57
 
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj