Croatian(HR)English (United Kingdom)
100mg Viagra
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150

vvg_fb_transp_150

cisco_vvg_transparent_150

b_optika

wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG
sgs_iso-9001

ERASMUS - Povelja

erasmus_vvg_sm

PrijavaFrench German Italian Russian Slovenian Hungarian
Riječ dekana
O veleučilištu - O veleučilištu

 

Poštovane kolegice i kolege budući studenti Veleučilišta,

sretni smo što ste odabrali jedan od naših stručnih ili specijalističkih diplomskih studija. Držimo da je odabir studija jedna od najvažnijih odluka u vašem životu s kojom ste se do sada susreli. Stoga nam je to što ste nam povjerili vaše obrazovanje u slijedećim godinama izuzetna čast i obveza. Vjerujemo da ste ispravno postupili i sigurni smo da ćemo opravdati vaše povjerenje.

Odabrali ste jednu od renomiranih i tehnološki suvremenih obrazovnih visokoškolskih učilišta u Republici Hrvatskoj. Veleučilišta Velika Gorica visokoškolska je privatna obrazovna ustanova osnovana prema Zakonu o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju koja izvodi pet različitih stručnih studijskih programa i tri stručna specijalistička diplomska studija. Naši studiji su ustrojeni u skladu s Bolonjskim procesom i propisima Republike Hrvatske. Studenti po završetku stručnog studija stječu visoko obrazovanje i zvanje stručnih prvostupnika (baccalaureusa) inženjera, odnosno specijalista struke nakon završetka specijalističkog studija kako je utvrđeno programima studija i Zakonom o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti. Važno je da će po završetku jednog od naših studija vaše zvanje i stupanj naobrazbe biti jednaki onima koji se stječu na drugim visokim učilištima koji organiziraju stručne i specijalističke studije u Hrvatskoj i Europi.

Ono što Veleučilište čini drukčijim od ostalih jest opredjeljenje naše Uprave i profesora da kontinuirano prate suvremeni tehnološki napredak i sukladno tome pravovremeno reagiraju na zahtjeve koji se pojavljuju na tržištu rada u pogledu novih stručnih znanja u tehničkim strukama. Zbog toga su nastavni programi ustrojeni i izvode se prateći suvremene i napredne tijekove nastavnih procesa u svijetu. Nastavni proces na našem Veleučilištu orijentiran je na kvalitetu izvođenja studijskih programa i pozicioniranje studenta u središte nastavnog procesa. Ostvarenje toga cilja jamči preko stotinu i četerdeset vrsnih svjetskih i hrvatskih stručnjaka koji sudjeluju u nastavnom procesu.

Takvim se pristupom svim našim studentima osiguravaju potrebna visokoškolska znanja koja će im po završetku studija i izlaskom na tržište rada osigurati prednost, brže zapošljavanje i napredovanje u poslu.

Naše Veleučilište se svakodnevno sve više razvija. U tome nam svesrdnu potporu pružaju Grad Velika Gorica kao jedan od naših osnivača, brojne ustanove s kojima Veleučilište surađuje u realizaciji praktičnog dijela nastave, naši profesori i studenti. Upravo to nam daje sigurnost i garanciju da ćemo se u nadolazećim godinama još bolje opremiti i nastaviti podizati kvalitetu nastavnog procesa.

Na kraju, želimo vam reći da ćemo poduzeti sve što je u okviru naše nadležnosti kako biste po završetku studija postali renomirani stručnjak kojim će se naše Veleučilište ponositi. U tom procesu vi ste najvažniji. Stoga, bez vaše želje, truda i sudjelovanja taj cilj neće biti ostvariv.


Dobrodošli na naše Veleučilište,

dekan

Vaš dekan
prof. mr.sc. Ivan Toth

AddThis Social Bookmark Button
Ažurirano Četvrtak, 22 Srpanj 2010 09:52
 
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj