Croatian(HR)English (United Kingdom)
Buy Viagra In Thailand
bolonja
vvg_na_youtube_transp_150
wifi_vvg_transp_150
MSDNAA VVG

LoginFrench German Italian Russian Slovenian Hungarian
Mjerenje dioptrije vida u svrhu prakse studenata studija Očna optika
Notices - Public info
There are no translations available.

Poštovani,

ovim putem Vas želimo informirati da Veleučilište Velika Gorica u sklopu svojih visokoobrazovnih programa provodi i studij očne optike koji obrazuje polaznike za mjerenje oštrine vida te određivanje korekcijskih pomagala za vid. S tim u vezi Vas pozivamo na besplatno mjerenje oštrine vida na Veleučilištu Velika Gorica, Zagrebačka 5, Velika Gorica.

Svaku osobu koja obavi mjerenje dioptrije oka, Veleučilište Velika Gorica nagrađuje s majicom Veleučilišta Velika Gorica i pićem u studentskom klubu Gaudeamus.

Kako bismo što bolje planirali Vaš dolazak i posvetili vam potrebno vrijeme za mjerenje oštrine vida, molimo Vas da se za termin najavite na broj telefona 01 6222 501 ili na e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

Također pozivamo sve zainteresirane na besplatno mjerenje oštrine u Tiflološkom muzeju, Draškovićeva 80, Zagreb za vrijeme trajanja oftalmološke izložbe „DOCUMENTA OPHTHALMOLOGICA“ od 20.12.2011. do 20.03.2012. Besplatna mjerenja oštrine vida vršit će se utorkom od 13 do 16 sati i četvrtkom od 16 do 19 u navedenom periodu trajanja izložbe te na dan „Noć muzeja“  27.01.2012. od 18 sati do 1 sat iza ponoći. Svaku osobu koja obavi mjerenje dioptrije oka, Veleučilište Velika Gorica nagrađuje s majicom Veleučilišta Velika Gorica. Prijave za mjerenje oštrine vida tijekom oftalmološke izložba primaju se putem telefona na broj 01 6222 501 ili putem e-maila: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

S poštovanjem,

Veleučilište Velika Gorica

AddThis Social Bookmark Button
Last Updated on Friday, 16 December 2011 11:42
 
Stranice izradili studenti Veleučilišta Velika Gorica
Goran Batušić i Krešimir Mihalj