Upisi - rujanski rok – predaja dokumentacije od 1. do 16. rujna 2017.

Virtual Walk

Erasmus+ programme

HOW TO GO FOR STUDY OR PRACTICE ABROAD?

ECONOMIC COUNCIL

No thumbnail

Osvojili smo Sljeme!

Sportsko-rekreativnoj akciji, 5. planinarskom pohodu “Petrićeva-Puntijarka”,u organizaciji Planinarskog društva „Zagreb-Matica“ pridružili su se jučer djelatnici i studenti Veleučilišta, koje se uz Sovu VVG pridružilo akciji.

Više  »

No thumbnail

Rang liste rujanskog upisnog ciklusa

Poštovani budući studenti,
u nastavku možete vidjeti rang liste rujanskog razredbenog postupka za upis na preddiplomske stručne studije. Upisi traju od 21.

Više  »

Tea Ramljak osvojila stipendiju VVG-a

Tea Ramljak dobitnica je stipendije Veleučilišta Velika Gorica u iznosu godišnje školarine preddiplomskog stručnog studija, a koju je osvojila na nagradnom natječaju pod nazivom „Osvoji stipendiju VVG-a i započni s karijerom“.

Više  »

Idemo na Sljeme!

Sova VVG i Veleučilište pridružuju se sportsko-rekreativnoj akciji Planinarskog društva „Zagreb-Matica“ koje u nedjelju 24. rujna 2017. organizira 5. planinarski pohod “Petrićeva-Puntijarka”.

Više  »

Studenti očne optike u akciji besplatne provjere vida

Povodom obilježavanja Svjetskog dana vida, studenti studija Očna optika, u suradnji s tvrtkom Essilor Hrvatska i Knjižnicama grada Zagreba vrše besplatne provjere vida korisnicima zagrebačkih knjižnica.

Više  »

Nagrada pobjednicima studentskog natjecanja

Dekan Veleučilišta dr. sc. Ivan Toth, prof. v. š. nagradio je umanjenim troškovima školarine Mateu Sučec, Adnana Hodžića i Tomislava Cara,

Više  »

Traje jesenski razredbeni postupak

Posljednji, jesenski razredbeni postupak za upise u akademsku godinu 2017./2018. započeo je 1. rujna 2017. Prijave i dokumenti mogu se predati do 16.

Više  »

Osvoji stipendiju VVG-a i započni s karijerom – prijavi se na nagradni natječaj

Veleučilište Velika Gorica organizira nagradni natječaj pod nazivom „Osvoji stipendiju Veleučilišta Velika Gorica i započni s karijerom“ koji od danas kreće na medijskim platformama 24sata.hr,

Više  »

Page 1 of 180 - 1 2 3 180